Itt az ősz, és hamarosan búcsút mondhatunk a kellemes kinti hőmérsékletnek. Ez pedig azt jelenti, hogy a közelgő hideg hónapok miatt gondolnunk kell otthonunk fűtésére is. A téli fűtésszámla sok esetben igencsak magas tud lenni, ezért érdemes megóvnunk a hidegtől otthonunkat, így a fűtésszámla összegét is csökkenthetjük. A szigetelés a legjobb módja annak, hogy kizárjuk a hideget otthonunkból, ezért érdemes még a tél beköszöntése előtt gondoskodni a ház megfelelő szigeteléséről.

Nem szabad megfeledkezni a tetőtér szigeteléséről sem, hiszen nem csak az ablakon és a falakon át távozik a hő a lakásunkból! A tetőtér szigetelése különösen fontos, ugyanis mivel a hő felfelé áramlik, a tetőn keresztül veszíti el otthonunk a legtöbb meleget. Van egy másik jelentős érv a tetőtér szigetelés mellett. Manapság egyre divatosabbá válik a ház minden részét kellőképpen kihasználni, és ezért sokan a régi holmik tárolására alkalmas padlás helyett inkább szobaként használják a tetőteret. Ahhoz, hogy a tetőtérben kialakított helyiség kellőképpen komfortos legyen, elengedhetetlen a tetőtéri szigetelés. Gyakran gyerekszobát szoktak a tetőtérben kialakítani, márpedig ebben az esetben még fontosabb szempont, hogy a kinti hideg ne hűtse le a szobát. Az energiatakarékosság és a környezetvédelem szempontjából legjobb döntés a cellulóz hőszigetelés, mellyel még az utólagos szigetelés is megoldható, így nem kell amiatt aggódnia, hogy a ház épülésekor nem lett megoldva a tetőtér szigetelése.

Minőségi és tartós szigeteléshez megbízható szakembereket keres? Forduljon hozzánk bizalommal! További információért látogasson el honlapunkra, a www.celluloz-hoszigeteles.hu webcímre, és ismerje meg a cellulóz szigetelés előnyeit! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-70-701-1479-es telefonszámon, illetve az info@celluloz-hoszigeteles.hu webcímen!

Fedezze fel Ön is az IsoCell hőszigetelésben rejlő lehetőségeket, és korszerűsítse otthonát velünk!