Sokat fizet azért, hogy komfortos körülmények között éljen, és mégsem elégedett? Nincs biztosítva ingatlana hőszigetelése, vagy nem sikerült jól a kivitelezés korábban? Lehetősége van utólagos megoldást alkalmazni. Ha pedig most épül otthona, semmiképp se feledkezzen meg a ház szigeteléséről. Új és régi épületek cellulóz hőszigetelésével eleget tehet igényeinek.

A legtöbben keressük azokat a megoldásokat, amelyekkel csökkenthetjük az energiafogyasztást otthonunkban. Már több évtizede ismert a gazdaságos és megbízható cellulóz szigetelés, ami egyre inkább elterjedt hazánkban is. A cellulóz szigetelést követően jóval alacsonyabb hővezetési képességre számíthatunk, hiszen kitöltésre kerülnek a legkisebb hézagok is. Alacsony energiájú vagy passzívházak, zárófödémek, aljzatok alatt és számos más esetben kiváló ötlet a cellulóz szigetelés alkalmazása. Bármilyen típusú ingatlannal rendelkezünk, nagyszerű eredményre juthatunk a ház szigetelésével. Új és régi épületek cellulóz hőszigetelésével elégedettek lehetünk minden szempontból, ha profi szakemberekre bízzuk a feladatok elvégzését.

Hazánkban és külföldön szerzett több éves tapasztalattal, korszerű technika alkalmazásával nyújtunk megbízható segítséget az új és régi épületek cellulóz hőszigetelésében. Többféle módszerrel juttatjuk ezt a kiváló alapanyagot az ingatlanok különböző részeire. Laza feltöltést, nyitott befúvást, zárt üregek betöltésére alkalmas befúvást és felületre fújást egyaránt alkalmazunk. Annak megfelelően járunk el, hogy pontosan milyen környezetben szükséges a cellulóz szigetelést megoldani. Korábban épített, jelenleg lakott ingatlan cellulóz hőszigetelésekor befúvásos technikával dolgozunk, hiszen ez az utólagos hőszigetelés egyik legjobb módszere. Biztos lehet a kitűnő hőszigetelési értékben, a nagyszerű hangszigetelésben, a tűzvédelemben, a páraszabályozásban, valamint a magas hősugárzás elleni védelemben is, ha az általunk nyújtott ISOCELL szigetelés mellett dönt. Tudjon meg többet tevékenységünkről és a cellulóz szigetelés előnyeiről a www.szigetelescelluloz.hu internetes oldalunkon!

Tartsa meg otthona benti hőmérsékletét évszaktól függetlenül, fordítson elegendő figyelmet a ház szigetelésre! Bízzon meg minket új és régi épületek cellulóz hőszigetelésével! Kivitelezés céljából és felmerülő kérdései esetén keressen bennünket a 06-70-701-1479-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk az info@celluloz-hoszigeteles.hu e-mail címünkre!