A magas ingatlanárak ellenére a piac folyamatosan mozgásban van, adás-vételek százai történnek meg naponta e téren. Nemcsak a használt ingatlanoknak kedvez ez az időszak, hanem az építkezéseknek is, ezért érdemes belevágni a társasház építésbe!

Egyre inkább megéri társasházakat építeni, ugyanis nagyobb a kereslet a kisebb, könnyen bérbe adható és fenntartható, de értékálló lakások iránt. A jövőbe mutató építési rendszerek, az energetikai és hatékonysági együtthatók közösen alakítják egy ilyen ház piacképességét. Szóval a versenyképes ingatlanoké a jövő.

Budapest pedig egyre népszerűbb, és számos olyan szabad területtel rendelkezik, melyek társasház építésre ideálisak! A tervezésnél a környék infrastruktúrája, az építhető egységek száma, a zöldfelület nagysága is meghatározó tényezők, hogy mekkora területen mennyi lakás, üzlet, melléképület épülhet fel, hogy megérje társasházat építeni a telekre! Érdemes megemlíteni a tűzvédelmi, akusztikai és a szigetelési szempontokat is, ha alaposak akarunk lenni.

A társasházak megépítése a kor követelményei szerint történik, a cél az, hogy minél energiatakarékosabb és komfortosabb otthonokat lehessen teremteni, minél élhetőbb saját terekkel, amelyekben kortól, családi állapottól függetlenül bárki jól érezheti magát!

A társasházak megépítése továbbá a különböző megrendelői igények, vagy inkább kiemelt célcsoport igényei szerint is történik, a lakások alaprajza, elhelyezkedése az épületen belül, a kérhetők közösségi tárolók, garázsbeállók mennyisége stb.

A társasházak építése során olyan alapanyagok kerülnek felhasználásra, amelyek garantálják a lakások hibátlan állapotát hosszú éveken át! Nagyon fontos, hogy a tulajdonosok elégedettek legyenek otthonukkal, hiszen a vételárért cserébe értelemszerűen minőségi lakásra tartanak igényt!

Ha szabad telekkel rendelkezik és társasház építésbe szeretne befektetni, az ingatlan megvalósításához kérje a Profitkész Kft. közreműködését! Részletesebb tájékoztatást honlapunkon találhat a www.modernhazak.com címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-30-476-8682-es számon, vagy írjon e-mailt a termelzoltan@gmail.com címre!  Keressen minket bizalommal, állunk rendelkezésére!