Előnyben részesíti a kád használatát a fürdőszobában, viszont zuhanyozni is gyakran szokott? Nincs lehetőség mindkét berendezés beépítésére, így praktikus megoldást keres tervei megvalósítása céljából? Nem szükséges a kádban való fürdésről, és a zuhanyzásról sem lemondani, és megkímélheti magát a kifröcskölő víztől is, ha kádparaván alkalmazása mellett dönt.

Fürdőszobánk kialakítása nem csak elképzeléseinken múlik, hanem a rendelkezésünkre álló tér nagyságán is. Sokan vagyunk, akik rendkívül kedveljük a kádat, azonban előfordul, hogy szívesebben zuhanyozunk. Ha nincs elegendő hely mindkét elem beépítésére, érdemes más, korszerű megoldást alkalmazni. A kádparaván praktikus és dekoratív megoldás, mely meggátolja, hogy kifröccsenjen a víz zuhanyzás közben, így elkerülhető a baleset a fürdőszobában. Fix és mozgatható változat mellet is dönthetünk, saját igényeinknek megfelelően.

A helyszíni adottságokhoz mérten, a legjobb minőségű anyagok felhasználásával, hozzáértéssel vállaljuk a kádparaván beépítését, és más hasonló teendők ellátását fürdőszobájában. Cégünk, a Fa-Üveg-Szabó Kft. színvonalas megoldást nyújt a kádparaván kivitelezése terén. Egyszerűen kezelhető, praktikus, igényei szerint mozgatható kádparavánt készítünk, elérhető áron. Fix vagy mozgatható változatok közül rendelheti meg az Ön számára legmegfelelőbb típust, kifelé és befelé nyíló, kétrészes vagy belapozható kádparavánok közül egyaránt választhat. Akár egyrészes kádparaván, akár másfajta elem mellett dönt, készséggel állunk rendelkezésére, mindent megteszünk annak érdekében, hogy megvalósítsuk elképzeléseit. Informálódjon részletesebben a kádparavánok különböző lehetőségeiről, és tudjon meg többet cégünk tevékenységéről a www.egyedizuhany.hu internetes oldalunkon!

Fürdőzzön egyéni igényei szerint, kényelmesen, használja a kádat zuhanyozásra is bátran! Akadályozza meg a fürdőszoba elázását kádparaván alkalmazásával! Forduljon hozzánk rendelési igényével és alakítsa ki környezetét elképzelései szerint! Kivitelezés ügyében vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-864-9205-ös telefonszámunkon vagy írjon nekünk az info@egyedizuhany.hu e-mail címünkre!