Bozótirtás szakértelemmel, professzionális eszközökkel, a biztonsági előírások betartásával, teljes körűen, a keletkező zöld hulladék elszállításával.

Már javában tavasz van, sőt, gyorsan közelít a nyár is. A kertekben ez mindig rengeteg munkával jár, de az esetek többségében ezek olyan feladatok, amiket különösebb gyakorlat és tapasztalat nélkül el lehet végezni. Azonban van, amikor bizony szakember segítségére van szükség, illetve nem elégségesek az általában használt szerszámok, gépek. Ebbe a kategóriába tartozik a bozótirtás is.

De miért fontos, hogy a bozótirtást szakemberre bízzuk?

Ennek két oka van: az egyik a biztonság, a másik pedig a speciális eszközök szükségessége.

A bozótirtáshoz ugyanis érdemes motoros láncfűrészt használni, ami nyilvánvalóan veszélyesebb eszköz, mint egy egyszerű fűkasza vagy metszőolló. Ehhez elengedhetetlen a megfelelő védőfelszerelés viselése, beleértve a munkavédelmi bakancsot, a vágásálló ruhát és kesztyűt, valamint és a védőszemüveget is.

A bozótirtás során számolni kell az olyan veszélyekkel is, mint például az ott felejtett, majd a növények által teljesen eltakart, benőtt beton- és vasdarabok, deszkák.

Fontos az elővigyázatosság, a gép rendeltetésszerű használata, de emellett ügyelni kell arra is, hogy ne okozzunk nagyobb kárt a környezetben, például a leeső faágakkal. Számolni kell továbbá azzal is, hogy a keletkező zöld hulladékot el kell szállíttatni vagy feldarabolni a komposztáláshoz.

Aki nem biztos a dolgában, illetve nem rendelkezik a bozótirtáshoz szükséges eszközökkel, annak mindenképp azt javasoljuk, hogy bízza szakemberekre a feladatot. A Gávai Ágdarálás nagy tapasztalattal áll rendelkezésére és teljes körű szolgáltatást nyújt. A bozótirtás után a zöld hulladék elszállításáról is gondoskodunk, így Önnek ezzel sem kell foglalkoznia, ha minket hív.

Amennyiben megfogadja tanácsainkat, látogasson el honlapunkra, a www.agdaralasolcsongavai.hu weboldalra! Ha kérdése van, keressen minket a 06703891565-ös telefonszámon vagy a gavai67@indamail.hu e-mail címen! Munkatársaink szívesen válaszolnak minden felmerülő kérdésére.