Ellenőrizte már kéménye állapotát? Gondoskodott a fűtési rendszer kifogástalan állapotáról? Hamarosan itt van a tél, amikor nélkülözhetetlen lesz a megfelelő hőmérséklet biztosítása. A fűtési szezonra való felkészülés semmiképp sem maradhat el, hiszen csak így lehet biztos a kifogástalan, balesetmentes működtetésben. Kéménybéleléssel és más hasonló feladatok ellátásával eleget tehet az elvárásoknak és biztosíthatja a tökéletes égést.

Egyre jobban közelít a tél, amikor mindegyikünk ingatlanában elengedhetetlen lesz a fűtés. Bármilyen típusú fűtési rendszert használunk, nem szabad megfeledkeznünk az ellenőrzésről. A szakember által végzett alapos vizsgálat során a kémény sem maradhat ki. A fűtési szezonra való felkészülés során alapvető tennivaló a kémény tisztítása, szükség esetén pedig a javítása. Hatékony és megbízható eljárás a kéménybélelés, melynek köszönhetően elkerülhetjük a veszélyes jelenségeket. Körültekintéssel és megfelelő módszer alkalmazásával biztosíthatjuk a problémamentes, gazdaságos fűtést.

Fűtéskorszerűsítés, kéménytechnikai feladatok ellátása ügyében felkészülten állunk rendelkezésére a Kémény-Ász szakembereiként. A fűtési szezonra való felkészülés során az egyik legfontosabb teendő a kémény állapotának ellenőrzése. Ha nem biztosított a tökéletes égés, rengeteg gondja adódhat. Annak érdekében, hogy elkerülje a kémény átázást, a dugulást és az égéstermék lakótérbe való visszajutását, szükséges lehet a kéménybélelés. Korszerű és megbízható technológiát alkalmazunk, FuranFlex eljárással könnyedén megoldható a kéménybélelés. Bármilyen alakú és méretű kéményről van szó, megbízható módszerünkkel kiváló eredményt érhet el. Bővebb információért látogasson el a www.kemeny-asz.hu weboldalunkra!

Előzze meg a negatív folyamatokat, gondoskodjon a kémény és a fűtőrendszer megfelelő állapotáról! Kérje segítségünket a fűtési szezonra való felkészülésben! Tegye fel kérdéseit, és jelezze felénk igényét a 06-70-452-6771-es telefonszámunkon vagy a kemenyvilag.2013@gmail.com e-mail címünkön!