Szeretné magát megkímélni a gyomlálástól? Igyekszik a kertet rendben tartani, de meglehetősen sok feladata van minden évben? Megakadályozhatja a gyomok kifejlődését, megőrizheti a talaj laza szerkezetét és megvédheti a növények gyökereit, ha mulcsot használ.

A fenyőkéreg teljesen természetes anyag, a fenyőfa hántolása során keletkezik. A tavaszi időszak kiválóan alkalmas a fenyőkéreg leterítésére. A talaj fellazítását követően könnyű dolga van, hiszen még nem kell a gyomlálással időt töltenie. A klíma változása miatt rendkívül fontos a talaj kiszáradástól való védelme, melyre szintén remek megoldást nyújt a fenyőkéreg. Kevés öntözéssel gondoskodhat a talaj nedvességtartalmáról, így szépen fejlődhetnek a növények. Megfeledkezhet a gyomirtók használatáról, amivel időt és pénzt takaríthat meg, és megakadályozhatja a gyors párolgást.

Széles választék várja, hiszen többféle méretben elérhető a fenyőkéreg. Ha szakszerűen használja a mulcsot, hamar megtérül a talajtakarásra fordított összeg. Kifejezetten dekoratív anyagról van szó, ezért nem csak praktikus, hanem esztétikai szempontból is hasznát veheti. Egyszerűen ápolhatja és szépítheti kertjét, ha kihasználja ezt a kiváló lehetőséget.

Ha megbízható partnert keres, ahonnan kiváló minőségű mulcsot szerezhet be, a legjobb helyen jár! A Kátai fenyőkéreg kínálatából megrendelheti a megfelelő mennyiségű és méretű típust. Részletesen informáljuk arról, hogy milyen fajtái és jellemzői vannak a fenyőknek. Fontos, hogy tisztában legyen a környezeti hatásukkal, és azzal, hogy hol nem szabad mulcsot leteríteni. Segítségünkkel kiváló eredményt érhet el! Látogasson el a www.fenyokereg.hu internetes oldalunkra, és tájékozódjon a részletekről!

Zárja el a gyomok útját fenyőkéreg használatával, gondoskodjon a növények megfelelő tápanyagellátásáról és óvja a gyökereiket! Szerezze be tőlünk a megfelelő mennyiségű mulcsot! Kérje tanácsunkat, és tartsa rendben kertjét egész évben! Adja le megrendelését, és tegye fel kérdéseit bátran a 06-20-929-1404-es telefonszámon!