Legyen szó családi házról, vagy kisebb lakásról, az ingatlantulajdonosok tisztában vannak azzal, hogy otthonukkal kapcsolatban mennyi kérdés, probléma, ügyintézés merülhet fel az évek során. Egy társasház esetében ezek a tényezők szinte napi szinten előtérbe kerülnek, így a nagyobb problémák elkerülésének érdekében tanácsos, ha mindezt egy valaki számon tartja, és kezeli, vagyis érdemes társasházkezelés mellett dönteni.

A legelőnyösebb, ha társasházkezeléssel egy profi vállalkozást bízunk meg, melynek szakemberei teljeskörűen ellátják a társasházzal kapcsolatos tennivalókat, mindezt úgy, hogy figyelembe veszik a házban lakók igényeit is. Egy társasházkezeléssel foglalkozó vállalkozás különböző szolgáltatásokat biztosít, melyek elengedhetetlenek a zökkenőmentes működtetéshez.

  • A közös képviseletre feltétlenül szükség van, hiszen a lakók bármilyen észrevétellel, problémával a képviselőt kereshetik fel. Ő gondoskodik többek között a közgyűlésekről, éves tulajdoni elszámolásokról, közös helyiségek takarításáról, és nem utolsó sorban a pályázati anyagok beadásáról.
  • Egy társasház életében nagyon fontos, hogy a pénzügyek precízen és pontosan vezetve, illetve kezelve legyenek, ehhez egy profi társasházkezelő vállalkozás kellő tapasztalattal rendelkezik, így a lakók biztosak lehetnek abban, hogy számláik be vannak fizetve, és semmilyen tartozásuk nincsen a hatóságok felé.
  • A társasházkezelő vállalkozás jogi képviseletet is nyújt, így a lakók olyan személynek tehetik fel kérdéseiket a törvényekkel, jogi lépésekkel kapcsolatban, aki valóban hasznos választ ad, ezáltal elkerülhetők a későbbi kellemetlen szituációk a házon belül.
  • Egy profi társasházkezelő vállalkozás nem csak a lakók problémáival foglalkozik, hanem a ház állapotával is, ezért ha felújításra, átalakításokra van szükség, abban az esetben felkeresik a legmegfelelőbb szakembereket, akik gondoskodnak a ház rendbehozásáról.

Ha profi társasházkezelésre van szüksége, keresse bátran cégünket, a P.Color Kft.-t! Szolgáltatásainkról bővebben honlapunkon, a www.tarsashazaink.hu webcímen tájékozódhat, kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-1-243-5466-os számon, vagy írjon e-mailt a pcolor@pcolor.hu címre!