A konténer szállítás az építkezések és bontások állandó mozzanatává vált, ezért nem véletlen, hogy az ügyfelek leginkább ezekben az esetekben veszik igénybe a szolgáltatást, ám jó tudni, hogy más feladatok elvégzését is jelentős mértékben megkönnyíti és leegyszerűsíti!

Sokan selejtezés alkalmával veszik igénybe a konténer szállítás szolgáltatást, hiszen nem mindig van lehetőség az éves lomtalanításra várni. Pár éve ez még nem volt gyakori, de szerencsére a környezetvédelmi figyelmeztetések nyomására egyre többen választják ezt az utat, ennek köszönhetően nemcsak a természetvédelem kerül előtérbe, hanem kulturált formában kerülhetnek ki a házból azok a berendezések, régi bútorok, melyeket már nem lehet használni rossz szerkezeti vagy műszaki állapotuk miatt.

Mivel az ingatlanpiac dübörög, napjában megszámlálhatatlan költözés, pakolás zajlik országszerte, ilyenkor előkerülnek azok a régi lomok is, amelyekre biztos nem lesz szükség az új helyen. E szituáció hasonló a lomtalanításhoz, ennek ellenére ilyenkor nem sokan élnek a konténer szállítás lehetőségével, pedig leegyszerűsíthetővé válna a költözés, ráadásul az elhasználódott, rossz eszközök sem foglalnák a helyet a dobozokban.

A felsorolt helyzetek mindegyikében a közös, hogy olyan hulladékok gyűlnek össze az évek során, amelyeket tilos a lakossági szemétbe helyezni, hiszen többségük szintetikus alapanyaggal rendelkezik, amik károsak a környezetre, ezért speciális körülmények között kell megsemmisíteni az ilyen típusú hulladékokat, ami a konténer szállítással egyszerűen megvalósítható.

Amennyiben szüksége van konténer szállításra, bátran vegye igénybe cégünk, a Konténer Budapest szakértő csapatának színvonalas szolgáltatását! További információkért látogasson el honlapunkra, a www.kontenerbudapest.hu webcímre, felmerülő kérdés esetén pedig keressen minket bizalommal telefonon, a 06-30-942-0320-as számon vagy írjon e-mailt a beckertrans@amcomp.hu címre!