Úgy érzi, elérkezett az idő, hogy lecserélje a bejárati ajtót? Ez a nyílászáró lesz otthona első számú védővonala, ezért a biztonság élvez prioritást, de nem szabad megfeledkeznie arról, hogy számos egyéb szempont fontos a választásnál. Mutatjuk, milyen tényezőket érdemes megvizsgálnia, amikor a tökéletes ajtó után kutat!

A bejárati ajtókra hosszú éveken át lehet számítani, ám a legjobb konstrukciókon is kifog az idő, és elérkezik a pillanat, amikor új nyílászáróra van szükség. Egy-egy kisebb probléma fölött rendszerint szemet hunynak az emberek egy ideig, azonban amikor az ajtó nap nap után bosszúságot okoz, nem érdemes halogatni a cserét.

Természetes, hogy a lakók sokáig ismét nem szeretnének foglalkozni a kérdéssel, ehhez viszont olyan nyílászárót kell találni, ami minden szempontból eleget tesz az elvárásoknak. Olyan bejárati ajtóra van szükség, ami biztonságtechnikai szempontból a maximumot nyújtja, masszív, erős szerkezetével óvja a lakókat és az értékeket. Ez azonban önmagában kevés.

Az okosan megválasztott nyílászáró jól teljesít a hőszigetelés terén, így segít optimális szinten tartani az energiafogyasztást, mérsékelni a fenntartási költségeket. Ezen felül a hangszigetelőképessége is kiváló, kiszűri az utca zaját, hogy ezzel nyugalmat teremtsen. Könnyű tisztán tartani és nem igényel különösebb karbantartást, egyszerűen csak teszi a dolgát, szinte észrevétlenül.

Ezek a szempontok könnyen megfoghatóak, az ajtó műszaki paraméterei határozzák meg, mit tud, van azonban még egy lényeges dolog, a külcsín. A szín abszolút egyedi döntés, ha a lakóknak úgy tetszik, az ajtó belesimulhat a környezetébe, de akár kontrasztot is állíthat azzal. Hogy tömör vagy díszüveges kivitel legyen, az szintén ízlés kérdése, alaposan át kell gondolni ezt is.

Ha Önnek nagy vonalakban már megvan az elképzelése, érdemes szétnéznie cégünk, a Veres-Therm Kft. kínálatában. Nem akadály az sem, ha egyelőre bizonytalannak érzi magát, szívesen adunk személyre szabott tanácsokat. Nézzen szét a www.verestherm.hu weboldalon, és forduljon hozzánk bizalommal a +36-28-631-212-es telefonszámon vagy a verestherm@t-online.hu e-mail címen!