Ha olyan árnyékolót keres, ami minden szempontból az egyedi igényekre szabható, akkor zsaluzia mellett érdemes döntenie. Mondjon búcsút a hagyományos megoldásoknak, és ismerkedjen meg az árnyékolók egyik legkorszerűbb variációjával, ami számtalan lehetőséget tartogat!

Amikor az embernek szüksége van valamire, rendszerint azokat az alternatívákat latolgatja elsőként, amiket ismer, és ez az árnyékolók esetében sincs másképp. Talán Ön is arra gondolt, hogy redőnyt vagy éppen reluxát választ, és bár mindkettőnek megvan a maga előnye, könnyen előfordulhat, hogy egyiket sem érzi igazán magáénak.

A zsaluzia az előbb említett két árnyékoló tökéletes ötvözete; kültéri, akárcsak a redőny, szerkezetét és működését tekintve viszont a reluxára hasonlít. Sokoldalú társ az árnyékolásban, jól teljesít a hang- és hőszigetelés terén, ráadásul kifejezetten mutatós, így tulajdonképpen mindent tud, amire szükség lehet.

Ám valójában az árnyékolóval kapcsolatos elvárások nem egészen egyformák, hiszen minden attól függ, hogy hol szeretné használni és pontosan milyen funkciót szán neki. A zsaluzia pedig ezért is olyan nagyszerű, hiszen többféle típusban kapható, melynek köszönhetően bármelyik helyiségben megállja a helyét. Vegyük sorra a lehetőségeket!

  • „C” lamellás zsaluzia: Ez a klasszikus típus, ami elsősorban hőszűrésre szolgál, vagyis olyan helyekre ajánlott, ahol nincs szükség teljes sötétítésre. Remek választás lehet például a konyhába vagy az étkezőbe, ahol mindig jól esik egy kevés természetes fény.
  • „Z” lamellás zsaluzia: Ezzel precízebben szabályozható a beáramló fény mennyisége és pontosabb záródást tesz lehetővé. Olyan helyiségekbe ajánljuk, ahol szükséges olykor a jó fényzárás, ilyen lehet például a nappali, ahol filmezéshez célszerű besötétíteni.
  • „S” lamellás zsaluzia: Kiemelkedő fényzárást tesz lehetővé, ez teljesít a legjobban hőszigetelést illetően, ráadásul ellenállóbb is társainál. Ezzel a típussal teljes sötétségbe lehet borítani a helyiségeket, így maximálisan komfortossá teheti például a hálószobát.

Ha felkeltettük érdeklődését, szeretnénk figyelmébe ajánlani az MP Redőny termékkínálatát és szolgáltatási palettáját! Nézzen szét a www.mpredony.hu weboldalon, ahol tovább bővítheti ismereteit a zsaluziákkal kapcsolatban, ha pedig elnyerte tetszését valamelyik típus, hívja a +36-70- 389-6980-as telefonszámot vagy írjon üzenetet az mpredony@gmail.hu e-mail címre!