A tehertaxi praktikus szolgáltatás, ami nem egyenlő a hagyományos költöztetéssel. A taxizást bútorok, tárgyak számára is meg tudja rendelni.

A költözésnek sokszor nagy méretű költöztető teherautó igénye van. Egy komplett otthont vagy akár irodát egyszerre átvinni egyik ingatlanból a másikba csak úgy lehet, ha minél kevesebbszer kell fordulni. Éppen ezért logikus, hogy a tehertaxi nem a költöztetés járműve. A költözéstől azonban nem lehet szorosan különválasztani, mert itt is egyik helyről a másikra szállít a jármű.

A taxizás a bútoroknak is jár

A taxi szolgáltatás lényege, hogy egyik pontból a másikba szállítja azokat az ügyfeleket, akik nem tudnak vagy nem akarnak saját autóval, illetve egyéb közlekedési eszközzel utazni. A tehertaxinak lényegében ugyanez a funkciója, csak nem személyeket szállít, hanem az ügyfelek vagyontárgyait viszi egyik helyről a másikra.

A szállításra használt jármű kisebb, mint egy több tonnás költöztető teherautó. Ez előnyös azoknak az ügyfeleknek, akik csupán egy vagy pár bútort, egyéb holmit szeretnének átszállíttatni egy másik helyre. A teljes teherautó és a soför, rakodók kibérlése nem éri meg egy darab ágy vagy szekrény szállításához. A kis befogadóképességű járművet abban az esetben szokás megrendelni egy költöztető cégtől, ha egy vagy pár tétel kerül majd a járműre.

A szállítás szolgáltatása így már kedvezőbb ár-érték arányú és megéri igénybe venni azoknak, akik bútort vásároltak, háztartási gépet vagy néhány kerékpárt szállíttatnának, esetleg hatalmas szobanövény gyűjteménnyel rendelkeznek. Minden biztonságban és korrekt ár ellenében érkezik meg a kijelölt, új helyére.

A költöztetéssel, tehertaxizással, bútorszállítással kapcsolatos szolgáltatásunk minden érdeklődő számára elérhető. Részletes információkat tud kérni a Vig-Pack Teher munkatársaitól és azt is megtudhatja, hogy Önnek személy szerint mennyibe kerülne a kiválasztott szolgáltatásunk. A honlapunk a www.vigpack.hu webcímen működik, az itt szereplő elérhetőségeinken lépjen velünk kapcsolatba: +36 20 510-9705, +36 20 317-9169, vigpack.kft@gmail.com.