A tetőtéri ablakok sokkal világosabbá, ezáltal pedig barátságosabbá varázsolják az ingatlanokat. Viszont sajnos a kezelésük nem mindig egyszerű, főleg, ha nagy belmagasságú ingatlanról van szó. Ezekre az esetekre nyújtanak tökéletes megoldást a RotoTronic motoros ablakok.

A motoros ablakok nyitása és zárása távirányítóval történik, vagyis nem kell ahhoz székre állni, létrára mászni, hogy kinyissuk vagy becsukjuk őket. Gyakran előfordul, hogy a nagy belmagasságú ingatlanokba beépített tetőtéri ablakok lényegében nincsenek használva, mert senki nem éri el őket, kényelmetlen, macerás a kezelésük. A RotoTronic-nak köszönhetően ezeknek a problémáknak most vége és a tetőablakokon át való szellőztetés is könnyen megvalósíthatóvá válik!

A nyílászárók a tetőtéri ablakok minden előnyével rendelkeznek, vagyis biztosítják a felülről érkező, természetes fényt a lakásban, remekül hő- és hangszigetelnek, egycsapásra komfortosabbá teszik otthonát. A motoros kezelésnek köszönhetően azonban nem kell lemondania a szellőztetésben játszott szerepükről sem, hiszen egyetlen gombnyomással nyithatja, illetve zárhatja őket.

A RotoTronic motoros ablakokat mindenkinek ajánljuk, aki szeretné kihasználni a tetőtéri ablakok előnyeit, de fontosnak tartja az egyszerű kezelhetőséget. Legyen szó akár a nappaliban található tetőablakról, akár egy irodai nyílászáróról, a RotoTronic minden modern elvárásnak megfelel.

A gyártó motoros ablakai rendkívül megbízhatóak, strapabíróak, hosszú élettartammal rendelkeznek. Nem kell tartani meghibásodástól vagy a motor gyors elhasználódásától. A BAU-LUXUS Kft. teljes körű szolgáltatást nyújt velük kapcsolatban, vagyis csapatunkra a beépítésben és a beüzemelésben is számíthat.

Bővebb információért látogasson el a www.tetoablakbeepites.hu weboldalra! Ha pedig további kérdése merült fel vagy pontos árajánlatot szeretne kérni a RotoTronic motoros ablakokra, forduljon hozzánk bizalommal a 06/20-314-6148-as telefonszámon vagy a bau.luxus@t-online.hu e-mail címen! Munkatársaink szívesen segítenek Önnek mindenben.