Sokszor elhangzik az idősebb emberek szájából az a mondat, hogy bezzeg régen még mindent olyannak gyártottak, hogy évtizedek múlva is tökéletesen működött, de a ma kapható készülékek már néhány év alatt tönkremennek. Sok mosógépre is igaz ez, vagyis a 10 évet sem érik meg, mert előbb tönkre mennek és új gépet kell vásárolni helyettük.

A márkás, világszerte híres gyártók mosógépeivel is előfordulnak tipikus hibák, a magas ár és az ismert név még nem garancia arra, hogy nem lesz probléma a háztartási berendezéssel. Amikor valaki azt tapasztalja, hogy a mosógép hirtelen magától leáll, túl zajos a működése, nem centrifugálja ki rendesen a vizet, nem reagál semmire, akkor nem tehet más, mint keres egy megbízható szerelőt. Akinek szüksége van a 11. kerületben mosógépszerelőre, annak családi vállalkozásunk a rendelkezésére áll.

A főváros egész területén, köztük a 11. kerületben mosógépszerelőként működünk és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtsuk az ügyfeleinknek. Ahhoz, hogy egy gép a maximális élettartamát is megélje, rendszeres ellenőrzésre, karbantartásra is szükség van. Tehát ne csak akkor hívja a 11. kerületi mosógépszerelője számát, ha valami elromlott, hanem gondoskodjon arról is a mi segítségünkkel, hogy a hibalehetőségeket minimalizálja és olyan mosógépet használjon, amit a legkevesebbszer kell javítani!

Fővárosi mosógépszerelőként a 11. kerületben is tevékenykedünk és a szerelésben, karbantartásban szerzett tapasztalatunkat kamatoztatjuk. Kedvező árakat, gyors kiszállást, rugalmas hozzáállást garantálunk, nem számítunk fel rejtett költségeket és korrekt munkát adunk a bizalomért cserébe.

Amennyiben 11. kerületi mosógépszerelőre van szüksége, gondoljon az ApjaFia Mosógépszervizre! A www.mosogepszereles.eu webcímen megtalálja a honlapunkat, a feltüntetett elérhetőségeinkkkel együtt. Hívjon mosógépszerelőt a 11. kerületbe a  +36-20-575-4507-es telefonszámon vagy írjon nekünk a kevetuto@freemail.hu email címre részletes tájékoztatásért!