Bizonyos használati tárgyak, mint például a távirányítók az esetek túlnyomó többségében rejtélyes módon tűnnek el a háztartásban, ami rendkívül bosszantó, hiszen jó pár televízióhoz vagy DVD lejátszóhoz igazi kihívást jelent újból beszerezni a készülékekhez illő távkapcsolót. Szerencsére jó pár évvel ezelőtt felismerték a problémát a szakemberek, így ennek megoldására alkották meg az univerzális távirányítókat!

Az univerzális távirányítók, ahogy a nevükben is szerepel, több márkához, készülék típushoz kiválóan alkalmazhatóak, így végre nem kell a televízióhoz, vagy a DVD lejátszókhoz igazítani a távkapcsolók pótlását, ráadásul a termékeket rendkívül egyszerű újból beszerezni! Ha az univerzális távirányítónak is nyoma veszne, azonnal tudja pótolni!

A hagyományos távirányítókat gyárilag kódolják a gyártók a készülékekhez, ezzel szemben az univerzális távirányítókat a tulajdonosaik kódolhatják otthoni televíziójukhoz, így tulajdonképpen a felhasználók szabad kezet kapnak a távkapcsolók beszerzésekor, a számukra leginkább megfelelő univerzális távirányítót vásárolhatják meg, majd a készülékeikhez igazíthatják a működésüket!

Az univerzális távirányítók nemcsak akkor jelentenek megoldást, ha eltűnik a korábban használatos távkapcsoló, hanem abban az esetben is, ha megelégelte a dohányzóasztalon sorakozó távirányítók látványát, amelyeket természetesen mindig összekever, ha használni szeretné őket. Az univerzális távirányítókkal egyszerre több készülék is működtethető, amelyet szintén a kódolások variálásával lehet megvalósítani!

Manapság már bármilyen készülékhez vásárolható univerzális távirányító, így nem kell kétségbeesnie, ha nyoma veszne a klíma, a tévé, vagy a DVD lejátszó távirányítójának, elég felkeresnie az Ezüst Harkály Kft.-t, és megvásárolnia a szükséges univerzális távirányítót! Tekintse meg webáruházunkat a www.eurobeat.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket a 06-70-608-7480-as számon, vagy írjon e-mailt az eurobeat@eurobeat.hu címre!