Önfenntartó családi ház a zöldebb jövőért!

onfenntarto-csaladi-haz.jpg

Az önfenntartó családi házé a jövő! A megújuló energiaforrások használatával egy zöld otthonban élhet!

Egy új családi házat megépíteni számos kérdéssel állítja szembe a leendő tulajdonosokat. Nem kérdés, hogy költséges projektről van szó, de nem mindegy, hogy mire költ sokat az építtető, milyen házban szeretne élni hosszú távon. Az önfenntartó családi ház az egyik lehetőség, ami a családi ház építtetés témájában felmerülhet. A környezetbarát megoldások egyre nagyobb teret kapnak az építőiparban is, mert a zöld épületek nemcsak a bolygót kímélő módon működtethetőek, hanem ezzel párhuzamosan a ház fenntartási költségei is alacsonyan tarthatóak.

Az önfenntartó családi házak akár teljesen függetlenek lehetnek a közművektől, csak tervezés és szervezés kérdése, hogy a tulajdonos mennyire szeretne önfenntartó lenni. Az építőanyagok használata mellett lényeges szerepet kap az építési technológia, illetve az épület tájolása is. A megújuló energiák beépítése az épület fenntartásába alapvető követelmény annak érdekében, hogy az energiafelhasználás függetleníthető legyen az energia szolgáltatóktól. A napelem rendszerek beépítése és használata az egyik olyan előfeltétel, ami egy önfenntartó családi ház megépítésénél kihagyhatatlan. Az épülethez tervezett napelemek egész évben gyűjtik a napenergiát és az épület energiaellátást biztosítják. Az energiaellátás az áramra vonatkozik első sorban, de lehetőség van a gázt vagy akár a vízellátást is a napelemek által előállított energia, áram és a megfelelő berendezések segítségével megoldani. Egy teljesen kész, zöld energiával működő, a tulajdonos elképzeléseihez tervezett otthona lehet bárkinek!

A www.acélhaz.hu webcímen a City Best House Kft. által kivitelezésre kínált önfenntartó családi házakról olvashat információkat. Forduljon bizalommal hozzánk, ha a téma érdekli és építkezést tervez! A weboldalon szereplő elérhetőségeken tudjon meg többet az önfenntartó családi házak építéséről, költségeiről, személyre szabhatóságáról! A kanadaigyorshaz@gmail.com email címen és a +36-30-316-73-04 telefonszámon vagyunk elérhetőek.

Top