Vizes, penészes falak? Nem tudja, hogy mitől alakulhatott ki penészesedés? Szeretne erre a problémára minél hamarabb megoldást találni? A penészes, foltos házfal a tető elavult állapota miatt alakul ki a legtöbb esetben. Fontos, hogy rendszeresen ellenőrizze a tetőfedés minőségét és időben gondoskodjon a megfelelő tetőfedő munkálatok elvégzéséről.

Ingatlanunk jó állapotának fenntartásához hozzátartozik, hogy minden évben alaposan ellenőrizzük a tető állapotát. Bármilyen külső tényezők okozhatnak kárt. Ha nem vesszük észre időben, rengeteg gondunk adódhat. Az épület közelében található növények külön figyelmet igényelnek. Nem szabad hagyni, hogy ezek ránőjenek házunkra. Az ereszcsatorna és az egyéb vízelvezetési utak eltömítése következtében összegyűlik a víz, ami beszivároghat a cserepek alá, majd a belső helyiségeinkbe is. A falak penészesedése még több problémát okozhat. Nem csak ingatlanunk állapotát rombolja, hanem egészségünkre is káros hatással bír. A viharkárok és számos más ok miatt szintén sérülhet a háztető. Bármilyen rendellenességet tapasztalunk, célszerű minél hamarabb tetőfedőt hívni. Ha nélkülözhetetlen a tetőfelújítás, nem érdemes halogatni. Hosszú távon megtérül az anyagi ráfordítás és kényelmesen, gondtalanul tölthetjük mindennapjainkat.

Szakszerű, gyors tetőfelújítás és egyéb tetőfedő munkálatok ellátása esetén számíthat cégünkre, a RÁ+RÁ Bádogos Bt-re. Színvonalas szolgáltatást nyújtunk építés és javítás terén egyaránt. A tetőfóliák nem megfelelő elhelyezése, a megrepedt gerendák, az elmozdult cserepek és számos más tetőhiba okozhatja a csapadék bejutását. Profi bádogos szakemberekként hárítjuk el a hibát és biztosítjuk az időtálló megoldást. Tudjon meg többet a tetőfelújítás fontosságáról és tetőfedő tevékenységünkről a www.ra-rabadogos.hu weboldalunkra kattintva!

Ne várja meg, hogy még nagyobb kár keletkezzen ingatlana szerkezetében! Javítson az állapoton azáltal, hogy kideríti a problémák okát! Ha megbízható tetőfedő munkát igényelne rövid időn belül, vegye fel velünk a kapcsolatot! Jelezze felénk gondját és oldja meg a fennálló nehézségeket a mi segítségünkkel! Hívjon bennünket a 06-30/911-8720-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a raczattila3@gmail.com e-mail címünkre!