Porcelán étkészlettel a tökéletes terítékért!

porcelan-etkeszlet-konyhaextra.jpg

Sokak számára a sütés és főzés nem egyszerű házimunkának minősül, de a hobbin is túlmutat, egyenesen konyhaművészet, amit ők csinálnak. Ha valaki igazán elszánt abban, amit szeret, nem éri be az átlagos megoldásokkal, mindenben a maximumra törekszik. A konyhai tevékenységek során ez éppúgy vonatkozik arra, hogy ízre, illatra, látványra és állagra tökéletesek legyenek a fogások, mint arra, hogy mindez már akkor ínycsiklandozó legyen, amikor az asztalra kerül. Mi varázsolhatná még lenyűgözőbbé a terítéket, mint egy különleges porcelán étkészlet?

Ha valaki körülnéz, milyen termékek sorakoznak a különféle üzletek kínálatában, úgy érezheti, könnyű elveszni a hatalmas választékban, és végül egyszerűen a dizájn alapján dönt. Pedig az ideális porcelán étkészletnek sokféle elvárásnak kell eleget tennie. A külcsín természetesen fontos szerepet játszik a döntésben, de olyan tényezőkre is érdemes ügyelni, mint például a praktikusság, a sokoldalúság vagy a tartósság. Ma már alapvető elvárás, hogy a porcelán étkészlet elemeit is éppúgy berakhassuk a mikróba vagy a mosogatógépbe, mint más konyhai eszközeinket. A kiváló alapanyagok gondoskodnak arról, hogy a tányérok és tálak ne sérüljenek a gépi melegítés és tisztítás során, és hosszú távon számíthassunk rájuk. A teríték akkor lesz szép, ha minden eleme harmonizál egymással, vagyis olyan porcelán étkészlet mellett érdemes dönteni, amiben leveses, lapos és desszertes tényér, valamint salátástál és tálalótál is helyet kap.

Ön is a konyhaművészet szerelmese, és mindenből a legjobbat szeretné megvásárolni a tökéletes végeredmény érdekében? Ismerje meg a Tognana kiváló minőségű termékeit, melyek minden elvárásnak eleget tesznek! A Sfera Pick me 20 részes porcelán étkészlet elemei egy tavaszi mezőt idéznek, és remekül kombinálhatóak egymással, így tökéletesen kiegészítik az ízletes fogásokat. Ha szeretné megismerni a Tognana termékeit, látogasson el www.konyhaextra.hu weboldalunkra, ahol néhány kattintással meg is rendelheti kedvencét! Ha kérdése merült fel a porcelán étkészletekkel kapcsolatban, bátran keressen fel minket elérhetőségeink egyikén! Hívjon minket a +36-30-509-8955-ös telefonszámon vagy írjon nekünk a konyhaextra@gmail.com e-mail címre, szívesen segítünk!

Top