Az árnyékolók között sokféle típust találunk, amik lehetővé teszik, hogy mindenki kiválaszthassa magának azt a fajtát, amit a legjobban fel tud használni az igényeihez. Rolók, függönyök, szalagfüggönyök, roletták vagy éppen redőnyök.

A redőnyöket mindenki jól ismeri. Ezek azok az árnyékolók, amiket a legtöbb ablakon megtalálunk. A függöny önmagában sokszor nem elég, inkább csak dekorációs célokat szolgál, amihez viszont tökéletes kiegészítő a redőny. A redőnyök sokkal többet nyújtanak annál, mint hogy gondoskodnak arról, hogy éjszaka tökéletesen sötét legyen a szobában. Ez is az egyik előnyük, hiszen sokan nem tudnak elaludni, ha kósza fények világítanak be a szobába, vagy amikor reggel kivilágosodik, rögtön kipattan a szemük. Egy, az ablakra akasztott textil anyag valóban nem képes ezeket az igényeket kiszolgálni, egy redőny annál inkább, sőt sokkal többre is képes ennél!

A redőnyök egyszerűen működő, átlátható felépítésű árnyékolók. A redőnylécekből álló redőnytest feltekerhető egy redőnyautomata segítségével, amiben a redőnygurtni és a zsinór találkozik. A redőnyautomata, ha jól működik, akkor képes biztonságosan megtartani a redőny teljes súlyát, és a kiválasztott magasságban tartani az árnyékolót.

Egy megbízható redőnynek szüksége van arra, hogy néha karbantartsák, rendszeresen ellenőrizzék, hogy minden alkatrésze megfelelően működik e, nincsen rajta sérülés, kopás, nem öregedett-e el. Egy minőségi redőnnyel lehetőségünk van sötétbe borítani a szobát, kizárni a zajokat, ráadásul még hőszigetelésre is kiváló! Egyszóval a redőny használata hozzájárul a komfortosabb otthon megteremtéséhez, hozzásegít a nyugodtabb, békésebb pihenéshez, és még a rezsiköltségekből is lefaraghatunk vele!

A www.rolodiszkont.hu weboldalon mindent megtalál, ami egy kifogástalanul működő redőnyhöz kellhet, a redőnyautomatától a gurtniig! Amennyiben kérdése van termékeinkkel kapcsolatban, csak írjon az info@rolodiszkont.hu e-mail címre, vagy hívja a 06-20-540-1313-as telefonszámot!