Rovarhálóval a hívatlan vendégekkel szemben

szunyoghalo-kiralyarnyek.jpg

Az elmúlt években a nyári hőség szinte elviselhetetlen, így természetes, hogy mindenki szeretné a lehető legkényelmesebbé tenni otthonát, és védekezni a kánikulával szemben. Ma már sokan szereltetnek be klímát, azonban még mindig rengetegen vannak, akiknek a szervezete nem viseli jól a légkondicionálót vagy nem szeretnék növelni az áramfogyasztást és terhelni a környezetet. Ebben az esetben az egyetlen megoldás, ha éjszaka, amikor kicsit lehűl a levegő, kitárjuk az ablakokat és ajtókat. Ez azonban együtt jár azzal, hogy különféle rovarok jutnak be otthonunkba, és zavarják meg pihenésünket. Ennélfogva a szúnyogháló nélkülözhetetlen kiegészítője minden nyílászárónak, hogy biztosíthassuk a zavartalan pihenést.

Mindenki számára ismerős a helyzet, amikor az éjszaka nyugalmát a szúnyogok bosszantó zümmögése és a csípéseik okozta viszketés dúlja fel. A rovarhálók azonban nem csak a szúnyogokkal szemben nyújtanak védelmet, hanem egyéb nagyobb rovarokat is távoltartanak, így például a mostanában egyre jobban elszaporodó poloskák sem juthatnak be otthonunkba.

szúnyoghálók akkor töltik be tökéletesen funkciójukat, ha amellett, hogy távoltartanak minden kellemetlen betolakodót, praktikusan használhatóak. Ennek megfelelően fontos szempont a rovarhálók kiválasztásánál a nyitási mód, míg az ablakokra fix vagy rolós változatot érdemes venni, addig az ajtókra elsősorban a nyíló, oldaltoló és oldalhúzós típusok ajánlottak.

Ha olyan szúnyoghálókkal szeretné felszerelni otthonát, amik időtállóak, egyszerűen használhatóak, ugyanakkor felszerelésük nem rontja az ingatlan összképét, ismerje meg cégünk, a Király Árnyék Kft. termékkínálatát! Nézzen körül www.kiralyarnyek.hu weboldalunkon, ahol mindent megtudhat az általunk kínált lehetőségekről és rovarháló katalógusunkat is letöltheti! Amennyiben szeretné feltenni termékeinket érintő kérdéseit, munkatársaink szívesen segítenek, bátran forduljon hozzánk elérhetőségeink egyikén, az info@kiralyarnyek.hu e-mail címen vagy a +36-20-582-9379-es telefonszámon!

Top