SmartSlide tolóajtó a modern kor igényeire szabva

smartslide-toloajto.png

A nagy üvegfelületek nem csupán az irodaházak világában hódítanak, hanem az otthonokban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. A teraszajtók lehetnek azok a nyílászárók, melyek légiesen könnyeddé és elegánssá varázsolják környezetüket, a tökéletes végeredmény érdekében azonban okosan kell választani. A SmartSlide tolóajtó a legjobb döntés, ha olyan megoldásra van szükség, ami maximálisan eleget tesz a modern kor igényeinek. Mi az, amivel képes kiemelkedni ez a nyílászáró a többi közül?

A SmartSlide tolóajtó használatával úgy lehet élvezni a beszűrődő természetes fényt, hogy közben nem kell semmilyen kompromisszumot kötni. Kiváló hőszigetelőképességének köszönhetően ez a nyílászáró nem engedi túlságosan átmelegedni a lakóteret, még a nagy üvegfelület ellenére sem. A korszerű záródási mechanizmus és a remek tömítések együttesen ezt eredményezik, hogy a SmartSlide tolóajtó a vízzárás és szélállóság terén is élen jár. A nyílászáró minimális erőkifejtéssel nyitható és zárható, melynek köszönhetően rendkívül kényelmes a kezelése. A nagy stabilitású, megbízható szerkezet azzal, hogy a SmartSlide tolóajtó kevés karbantartást igényel, ugyanakkor hosszú távon lehet rá számítani. Természetesen nem hagyható figyelmen kívül a stílusos megjelenés sem, amiben a SmartSlide tolóajtó szintén élen jár, a számtalan ízléses dekorváltozatban minden érdeklődő találhat kedvére valót.

Ha szeretne többet megtudni arról, hogy milyen lehetőségek rejlenek a SmartSlide tolóajtó használatában, a Veres-Therm Kft. csapatára számíthat! Szaktanácsadással és komplett kivitelezéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére, így átfogó szakmai támogatásra számíthat, ha hozzánk fordul segítségért. Látogasson el a www.verestherm.hu weboldalra, ahol részletesen tájékozódhat termékeinkről és szolgáltatásainkról, amennyiben pedig szeretne ajánlatot kérni, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén! Várjuk megkeresését a +36-28-631-212-es telefonszámon, valamint a verestherm@t-online.hu e-mail címen!

Top