Nagyon sokat fizetett a fűtésre, nyáron pedig kellemetlenül érzi magát a meleg miatt? Szeretne komfortosabb környezetben és gazdaságosabban élni? Nem szükséges a nyílászárókat lecserélni, ha ablakfelújítás mellett dönt!

A régi, elavult, rosszul záródó nyílászárók több szempontból okozhatnak gondot. A forgalmas útról nagy mennyiségű por kerülhet a lakásba, a fűtőberendezés és a klíma működtetése során sokat pazarolhat, és az ablakok megfelelő záródásával is adódhat probléma. Annak érdekében, hogy mindezt megszüntesse, nélkülözhetetlenek a jól záródó, szigetelt nyílászárók.

Nem szeretne új termékeket vásárolni, ugyanis anyagilag jelentősen megterhelő? Csere helyett lehetősége van az ablakfelújításra, ami mellett számos érv szól:

  • Kizárhatja a port, ezáltal tisztább és egészségesebb lesz a levegő.
  • Elégedett lehet a belső tér hőmérsékletével.
  • Kevesebb energia felhasználására lesz szükség.
  • Egész évben kényelmesen élhet, és sokat spórolhat.
  • Rövid időn belül, bontás nélkül kivitelezhető opciót vehet igénybe.

Ne halogassa tovább a nyílászárók renoválását! Esztétikus, praktikus, egyszerűen kezelhető nyílászárókat használhat, ha profikra bízza az ablakfelújítást.

Ajtó- és ablakszigeteléssel foglalkozó csapatunk ingyenes állapotfelmérést követően végzi el az ablakfelújítást Budapesten és vidéken is. Megbízható segítséget nyújtunk abban, hogy költséghatékonyabban és kényelmesebben tudjon élni. Korszerű eszközök és anyagok felhasználásával, bontás nélkül oldjuk meg az ablakfelújítást. Olvasson részletesen szakembereink tevékenységéről a www.ablakajtoszigeteles.hu internetes oldalunkon!

Csökkentse az energiafelhasználást, és teremtsen komfortos környezetet ablakfelújítással! Kímélje meg magát a bontási munkálatok kellemetlenségétől, oldja meg ennél sokkal egyszerűbben a feladatot! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-70-945-1084-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a balogh73ablak@gmail.com e-mail címünkre, szakértőink készséggel állnak rendelkezésére!