Svájci fehér juhászkutya: kiváló választás, ha hű társat keres!

svajci-feher-juhaszkutya-icewinekennel.jpg

Hosszas gondolkodás után eldöntötte, saját kutyát vásárol? Mindegy, hogy csak hű társat szeretne, vagy munkához, speciális feladatok ellátásához van szüksége könnyen tanítható, értelmes és kezes kutyára, a svájci fehér juhászkutya kiváló választás lesz! Ismerje meg közelebbről a fajtát, és Magyarország első számú svájci fehér juhászkutya tenyészetét!

Kutyavásárlás során nagyon csábítóak lehetnek az alacsony áron kínált, azonnal elérhető és elvihető kölykök. Fajtatiszta, így svájci fehér juhászkutya vásárlásakor azonban fontos, hogy felelősségteljes, referenciákkal rendelkező tenyésztőtől vásároljon kutyát. Miért? Egy szaporító egyáltalán nem foglalkozik a nála lévő állatokkal, azokat szűk helyen, rossz körülmények között tartja, oltások és szűrések nélkül. Ilyen helyekről jó eséllyel beteg, beltenyésztett kölykök kerülnek ki. Ezzel szemben a tenyésztőnek mindig a kutyák a legfontosabbak, így pontosan ismeri a tenyésztett fajtát, minden egyes alomra lelkiismeretesen készül. Ennek során garantáltan egészséges szülőpárt választ ki, odafigyel a kölykök szocializációjára, megfelelő táplálékkal és oltásokkal látja el őket, majd az érdeklődőknek segít megtalálni a tökéletes társat.

svájci fehér juhászkutyákkal foglalkozó Ice Wine Kennelnél célként tűzték ki, hogy nemcsak a fajta gyönyörű küllemének, hanem nagyszerű jellemének megtartására is figyelve, minőségi és egészséges kiskutyákat tenyésszenek.

Mit kell tudni a svájci fehér juhászkutyáról? Értelmes, kedves, kezes és kiegyensúlyozott jószág, amely könnyen, kis fáradtsággal tanítható és képezhető. Harmonikus felépítésű, kellemes megjelenésű, energikus és élénk állat, amely családi kedvencnek – akár másik kutya vagy macska mellé is – éppen olyan tökéletes, mint munka- vagy segítőkutyának. Magas intelligenciájának köszönhetően kiválóan alkalmazható például vakvezető- vagy lavina kutyaként, de őrzővédő és rendőrségi feladatokra is alkalmas.

Forduljon bizalommal az Ice Wine Kennelhez, szerezzen bővebb információt a tevékenységünkről, és a svájci fehér juhászkutyáról a www.icewinekennel.com weboldalon! Felmerülő kérdéseivel pedig keressen bennünket a +36-30-566-14-25-ös telefonszámon, vagy írjon nekünk a dogz.kata@gmail.com e-mail címre!

Top