Nem könnyű eldönteni, hogy milyen padlóburkolatot válasszunk otthonunkba. Szőnyeg, laminált padló, járólap, szalagparketta? Kétségtelen, hogy mindnek megvan az előnye és a hátránya, ezért érdemes alaposan átgondolni a döntést és nem hirtelen felindulásból választani.

szalagparketta népszerű, mutatós és tartós megoldás, de tény, hogy nem tartozik a legolcsóbbak közé. Azonban aki tudatosan szeretné kialakítani az otthonát, annak nem szabad egyből megrökönyödnie, ugyanis a szalagparketta ára még így is megéri. Nézzük, miért!

Egyediség

A valódi fából készült padlóburkolatnál nincs szebb, ráadásul minden egyes parketta teljesen egyedi mintázatú a fa erezetének köszönhetően. Rendkívül változatos színekben kapható, hiszen minden fa más, vannak egészen szürkés parketták is, de persze a barna minden árnyalata megtalálható a palettán.

Élettartam

A hosszú élettartam az, ami miatt igazán megéri a szalagparketta ára. A burkolat alapvetően is sokáig megőrzi szépségét, azonban többször újracsiszolható, így a tényleges élkettartama messze meghaladja a laminált padlóét vagy a szőnyegét. Utóbbiak nem újíthatóak fel, ha kopottá válnak, csak a teljes burkolatcsere jelent megoldást, míg a parketta évtizedekig megállja majd a helyét.

Kellemes hőérzet

A padlószőnyeget sokan a puha tapintás, illetve a kellemes hőérzet miatt választják, azonban az igazi, fából készült parketta is képes megadni ezt az érzést. A természetes anyagnak köszönhetően ugyanis nem csak esztétikailag nyújt szép látványt, hanem a láb számára is kellemes rajta járni, és nem is hűl át annyira, mint például a járólap. A fa ugyanis remekül hőszigetel, így a burkolat télen sem válik kellemetlenül hideggé.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, látogasson el a www.csepelparkett.hu weboldalra, ahol megtekintheti cégünk választékát és szalagparketta árainkról is tájékozódhat! Ha további kérdése merült fel, keresse bizalommal munkatársainkat a +36-30-011-2246-os telefonszámon vagy a csepelparkett@csepelparkett.hu e-mail címen, készséggel segítenek Önnek mindenben!