Szekrénysor vásárlás kisokos

szekrenysor.jpg

Az otthonunkban található bútorok között fontos szerepet kapnak a szekrénysorok, hiszen egyrészt ezeket a berendezéseket fogjuk használni a dolgaink tárolására, másrészt pedig lakberendezési elemként is funkcionálnak. Ezért fontos, hogy a szekrénysor kiválasztására kiemelt figyelmet fordítsunk, és ne elkapkodott, átgondolatlan döntést hozzunk. Nézzük egy kicsit bővebben, hogy milyen szempontok alapján érdemes választani!

Mint minden bútornál, a szekrénysornál is meghatározó a méret. Hiába nézünk ki egy mutatós, ám impozáns darabot, ha nem fér be a szobába. Mérjük meg, hogy mekkora a helyünk, a hosszt, a szélességet és a magasságot is beleértve! Ezután gondoljuk végig, hogy hozzávetőleg milyen kialakításút szeretnénk. Mekkora tárolókapacitásra van szükségünk? Ha a tévé is a szekrénysoron kapna helyet, akkor azzal is számoljunk, hogy elfér-e majd a kinézett bútoron! Azt is érdemes végig gondolni, hogy inkább nyitottabb részeket szeretnénk, vagy inkább több zárt polcra lenne szükségünk? Ruháknak, használati tárgyaknak a zárt részek praktikusak, de ha sok díszt, fényképet, emléket szeretnénk kihelyezni, akkor a nyitott polcok javasoltak.

Ha találtunk néhány olyan szekrénysort, ami méretben és kialakításban is megfelelő, akkor nézzük meg azt is, hogy színben és stílusban melyik mutatna a legjobban a meglévő berendezések mellett. Természetesen az ár is fontos szempont a szekrénysor választásnál, azonban azt javasoljuk, hogy ne ez legyen az elsődleges! Hosszú évekre vesszük a bútort, így néhány ezer forintos spórolásért nem érdemes olyat választani, ami kevésbé megfelelő vagy ami nem tetszik annyira. Megéri egy kicsivel többet rászánni, de olyan döntést hozni, amit biztosan nem bánunk meg.

Amennyiben modern, mutatós szekrénysorok iránt érdeklődik, látogasson el cégünk honlapjára, a www.butor7.hu oldalra, ahol megtekintheti kínálatunkat! Ha további információra van szüksége bútorainkkal vagy a megrendeléssel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal a 06-30-2711960-as telefonszámon vagy az info@butor7.hu e-mail címen!

Top