Szúnyogháló nélkül nincs nyugodt nyár!

szunyoghalo.jpg

Sok otthonban az ablakok szinte egész tavasszal és nyáron nyitva vannak, hiszen nincs is jobb a friss, tiszta levegőnél. Azonban ez sajnos azzal is járhat, hogy a lakást szinte megszállják a legyek, szúnyogok és nem utolsósorban a bűzös poloskák, amik az utóbbi években rendkívül elszaporodtak hazánkban. A rovarok jelenléte kellemetlen, idegesítő, arról nem beszélve, amikor a szúnyog egész éjjel zümmög és reggelre mindenhol összecsipked. A legegyszerűbb védekezési mód a repülő rovarok ellen a szúnyogháló.

szúnyogháló mindenféle nyílászáróra felszerelhető, ablakokra és ajtókra egyaránt. Többféle típus létezik belőle, így mindenki könnyen megtalálhatja a számára ideálisat. Vannak fix keretes rovarhálók, ezeket általában a kis méretű, befelé nyíló ablakokhoz ajánljuk, ahol nem gond az átjárhatatlanság. A nyíló- vagy tolóajtók értelemszerűen erkély és teraszajtó védelméhez ideálisak, hiszen nem akadályozzák a közlekedést. Ajtókhoz tökéletes még a pliszés rovarháló, harmonikaszerűen csukódik össze, ugyanakkor bárhol megállítható. A nagy méretű ablakokhoz, ahol fontos, hogy kinyúlhassunk, ott a rolnis szúnyoghálók jelentik a legjobb megoldást.

Rovarhálót mindenhova érdemes szerelni, ahol rendszeresen szellőztetünk. Az eszköz megakadályozza a legyek, szúnyogok és más rovarok bejutását, így nyugodtabbá válik az alvás és az állandó csípések miatt sem kell bosszankodnunk. A szúnyogháló élettartama hosszú, éveken át biztosítja a lakás védelmét.

Cégünk, az Ablaktherm Kft. kínálatában rovarhálók széles választékát találja, méghozzá kedvező áron, és más árnyékolástechnikai termékekkel kapcsolatban is számíthat ránk.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, látogasson el honlapunkra, a www.akciosablak.hu weboldalra, ahol mindent megtalál velünk és az általunk kínált termékeinkkel kapcsolatban! Ha további kérdése merült fel, forduljon hozzánk bizalommal a 0670-360-6168-as telefonszámon vagy az info@akciosablak.hu e-mail címen! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére akár még ma!

Top