Fűtőtest beépítését tervezi, vagy új otthona építése előtt áll? A kémény rendkívül fontos szerepet tölt be ebben a tekintetben, bármekkora ingatlanról van szó, ezért mindenképp célszerű körültekintőnek lennie. Több szempontból meghatározott az építési mód, melyeknek mindenképp eleget kell tennie, akár cserépkályhát, akár kandallót, vagy más berendezést alkalmaz a későbbiekben.

Építés esetén, bármilyen méretű és jellegű épületben gondolkodunk, elengedhetetlen a jogszabályoknak utána néznünk. Rengeteg olyan követelmény van, amelyeknek, ha nem teszünk teljes mértékben eleget, problémáink adódhatnak. Ez jellemző a kémény építésére is, ezért tanácsos időben informálódnunk a tudnivalókról. Kandalló, cserépkályha és másfajta fűtési eszköz alkalmazása esetén is nagy szerepet tölt be a kémény, amely építésére és üzemeltetésére külön jogszabály vonatkozik. Tető feletti magassága nem szabad, hogy veszélyeztesse a környezetet a kiáramló füsttel. A kéménytest bizonyos helyiségekkel nem lehet határos. A kéménykürtőt tekintve pedig különféle méretbeli és kialakítási mód szerinti elvárásoknak szükséges megfelelnünk.

Fontos, hogy mindezekről részletesen informálódjunk, és hozzáértő szakemberek segítségével döntsünk a végeleges megoldás mellett. A tél közeledtével mindegyikünk elgondolkodik azon, hogy igényeinknek megfelelő-e a jelenlegi fűtési eszközünk. Amennyiben folyamatban van új otthonunk kialakítása, vagy felújítást tervezünk, számos lehetőség közül válogathatunk. Egyedi kivitelezésű cserépkályhával, vagy hangulatos, saját elképzelésünk szerinti kandallóval egyaránt jól járhatunk. Hatékony fűtési rendszert igényelve a cserépkályha kiváló ötlet lehet. Ennek alkalmazásakor rendszeres kezelésre van szükség, viszont sokáig tart meleget otthonunkban. Ha pedig mutatós berendezési tárgyat szeretnénk, és elegendő egy-egy helyiségünk felfűtése, akkor a kandalló a legjobb választás. A legfontosabb, hogy minőségi szolgáltatást nyújtó céget válasszunk a vásárlás és a beépítés céljából is.

Kiváló minőségű, különleges látványvilágú kályhacsempékkel és egyéb burkolatokkal várjuk a Kályhacsempe Manufaktúra Kft. munkatársaiként! Egyedi stílusú eszközeink széles választékában megtalálhatja az elképzeléseinek legmegfelelőbb terméket, mellyel Önnek is biztonságos és egyedi berendezése lehet. Látogasson el a www.kalyhacsempemanufaktura.hu weboldalunkra, és tájékozódjon részletesen!

Fűtse megbízható módon, kiváló eszközt használva otthonát! Kéménye építése előtt pedig szerezzen bővebb információt a szabályokról, hogy a későbbiekben se legyen problémája! Keressen minket a 06-92-510-235-ös telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@kalyhacsempemanufaktura.hu e-mail címünkre!