Komolyabb bútor vásárlás esetén mindenki arra törekszik, hogy a kiválasztott termék minél tovább jó szolgálatot tegyen, megérje az árát, ezért fontos, hogy jól átgondoltan döntsünk és csak a legjobb minőséget válasszuk. A Kedvenc Bútor is ezeket az elveket vallja! A lakás bármelyik helyiségéről is legyen szó, fontos, hogy határozott elképzelései legyenek, mindig tudja, hogy mekkora hely áll a rendelkezésére, mennyi pénzt szeretne költeni.

Ha nappaliról van szó, el kell döntenünk, hogy milyen funkciókra van szükségünk a bútor vásárlás előtt. Egy klasszikus nappaliban nincs szükség kihúzható ággyá alakítható ülőgarnitúrára, de ha gyakran jönnek hozzánk a barátok látogatóba, vagy sűrűn tartunk családi összejöveteleket, akkor mégis érdemes egy olyan darab mellett dönteni, ami ezt is magában foglalja. Ráadásul egyes kanapéknál a támláknak iránya is van, amit úgy tud megállapítani, ha szemben áll a kinyitható résszel. Ha a jobb keze felé esik a támla, akkor jobbos, ha pedig a bal keze irányába, akkor balos a bútor. Egy másik fogós kérdés, amit fel kell tenni, hogyha bútor vásárlásra kerül a sor, hogy legyen-e ágyneműtartó a hálószobába szánt ágyban? Nappali ülőgarnitúráknál ez szinte felesleges funkció, de egy hálószobabútor esetében már mindenképpen figyelembe kell venni a szekrények kapacitását is.

Sokan jártak már úgy, hogy egy sikeres bútor vásárlás után, amikor már csak a becipelés és a helyére illesztés lett volna hátra, akkor szembesültek vele, hogy nem tudnak vele eljutni a szobáig. Hogy ezt a kellemetlen közjátékot elkerülje, mindig pontosan mérje le az ajtókat, külsőket és belsőket egyaránt, ráadásul a lépcsőházat és előszobát sem árt feltérképezni!

A www. kedvencbutor.hu címen elérhető weboldalunkon minden bútorunkról pontos leírást talál, melyek tartalmazzák a szélességet és magasságot is, így mindig tudja, mire számíthat!  Ha meghoztuk a kedvét a bútor vásárláshoz, hívjon minket bizalommal a +36 20 504 7111-es telefonszámon, vagy írjon nekünk e-mailt, az info@kedvencbutor.hu címre!