A csatornatisztításra rendszeresen szükség van, hiszen a háztartásokban jelentkező dugulások nagy részét a rosszul karbantartott, eldugított csövek okozzák. Azonban vannak olyan helyzetek, amikor a hagyományos csatornatisztítás sem tud segíteni a problémákon, ezért más megoldáshoz kell folyamodni. Ilyen esetekben a szakemberek a womás csatornatisztítás mellett döntenek.

A womás csatornatisztítás során egy professzionális, magasnyomású csatornatisztító eszközzel végzik a munkálatokat, amelyet egy benzinmotor hajt. A berendezés egy tisztítófejet forgat, ami folyamatosan halad előre a csatornarendszerben, eközben magasnyomású tisztítást végez. A womás csatornatisztítás hatékonysága megkérdőjelezhetetlen, emiatt kedvelt eljárássá nőtte ki magát a szakterületen. Eleinte ipari létesítmények dugulásainak megszüntetéséhez használták, de manapság problémás csatornarendszerű családi házaknál is gyakran alkalmazzák a módszert.

A womás csatornatisztítás eljárás kulcsát a nagynyomású, akár 160-180 barral kilövellt víz adja, ami képessé teszi a tisztítófejet a legmasszívabb dugulásokon is átjutni és a legmakacsabb felhalmozódott szennyeződéseket is eltávolítani. Bizonyos agresszívabb szennyeződések esetében párosítható a tisztítófej különböző vegyszerekkel, de a szakemberek ezt ritkán tanácsolják, környezetvédelmi okokból, hiszen a womás csatornatisztítás lényege, hogy környezetbarát megoldással is hatékonyan fel lehet venni a harcot a dugulás ellen!

A womás csatornatisztítást mindenképp profikra bízza, ugyanis kontár munkával még nagyobb problémát lehet okozni a csatornarendszerekben! Ha ipari létesítmény területén, vagy otthonában dugulást észlel, előzze meg a nagyobb bajt, és vegye igénybe a womás csatornatisztítás szolgáltatást! Ehhez keresse fel cégünket, a Lefolyás Csatornatisztító és Szolgáltató Kkt.-t, és kérje bátran szakszerű segítségünket! Bővebb információkért keresse fel weboldalunkat a www.lefolyas.hu webcímen, kérdés esetén pedig hívjon minket telefonon, a 06-30-949-8521-es számon!