Igényeinek maximálisan megfelelő fürdőszobát szeretne? Akár átalakítás, akár pedig új helyiség kialakítása vár Önre, nem csak a színvonalas fürdőszobai burkolatot és a minőségi fürdőszobai kiegészítőket szükséges előtérbe helyeznie, hanem a megfelelő fürdőkád kiválasztása is nagy gondot igényel.

Sokan gondoljuk úgy, hogy fürdőszobánk megtervezésénél a legegyszerűbb kérdések közé tartozik, pontosan milyen típusú fürdőkádat válasszunk. Azonban amikor konkrétan döntenünk kell, akkor szembesülünk azzal a ténnyel, hogy egyáltalán nem könnyű. Fontos szempont a kényelem, a megfelelő méret és forma, valamint a különféle kiegészítők. Fürdőkádak széles választékából van lehetőségünk megtalálni azt az egyet, amely hosszú időn keresztül biztosítja majd komfortos életvitelünket, és hozzájárul fürdőszobánk stílusos megjelenéséhez. A fürdőszobánk központi elemeként funkcionáló fürdőkád nagymértékben befolyásolja helyiségünk felosztását. Éppen ezért nélkülözhetetlen az átgondolt tervezés, a fürdőszobai kiegészítőkkel együtt történő megrendelés. A tökéletes összhatás elérése érdekében pedig a fürdőszobai burkolatok színének és elhelyezési módjának körültekintő megválasztása sem utolsó a sorban.

Több 100 egyedi fürdőkád közül szerezheti be az egyéni stílusának maximálisan megfelelő berendezési elemet cégünk, az Axo Saniter Kft. kínálatából! A legjobb gyártók termékei közül válogathat kedvére, melyek között beépíthető, szabadon álló és padlóba süllyeszthető fürdőkádakkal is találkozhat. Fürdőszobája minden részét színvonalasan rendezheti be a nálunk kapható fürdőszobai kiegészítőkkel, valamint fürdőszobai burkolatok terén is készséggel állunk rendelkezésére. Informálódjon mindezekről részletesen a www.axosaniter.hu honlapunkon!

Érezze magát tökéletesen nap, mint nap esztétikusan és praktikusan kialakított fürdőszobájában, használjon egyéni elképzelése szerinti fürdőkádat! Kérdéseivel bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-9107151–es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az axo@axosaniter.hu e-mail címünkre!