Egy családtagunk elvesztése semmihez sem hasonlítható fájdalommal tölti el szívünket. Bár mély szomorúsággal telik a gyász időszaka, vannak teendőink, amiket el kell intéznünk ilyen esetekben. Az egyik fontos feladatunk az elhunyt személyes tárgyainak, értékeinek átválogatása. Könnyen úgy érezhetjük ilyenkor, hogy a legjelentéktelenebbnek tűnő holmiktól sem szeretnénk megválni, hiszen minden családtagunkra emlékeztet. Természetes, hogy a kedves pillanatokat idéző értékeket megtartjuk, de a rengeteg használati tárgynak ritkán tudunk helyet szorítani saját otthonunkban. A legpraktikusabb megoldás ebben az esetben, ha felkeresünk egy hagyaték felvásárlással foglalkozó céget.

Talán úgy érezhetjük, hogy minél előbb szeretnénk túlesni a válogatással járó procedúrán, mégis érdemes megfontolnunk, hogy milyen céget bízunk meg a hagyaték felvásárlással. Az antik bútor, ami nem illik saját otthonunkba, a festmény, porcelán vagy ékszer, ami nem nyeri el tetszésünket, akár nagyobb értéket is képviselhet, mint gondolnánk! Előfordul, hogy a gyászában elmerülő ember nem fordít elegendő figyelmet arra, hogy jobban szemügyre vegye ezeket a használati tárgyakat, ám egy megbízható szakember számára a hagyaték felvásárlás alapos munkával jár.

Ne adjon túl meggondolatlanul a régiségeken, válasszon korrekt, lelkiismeretes munkát végző céget a hagyaték felvásárláshoz! A Bécsi Galéria tapasztalt szakértői megbízható segítséget nyújtanak, hogy családtagja kedves használati tárgyai a legjobb helyre kerüljenek, és Ön azt az összeget kapja cserébe, ami valóban megilleti. Látogasson el www.becsigaleria.hu weboldalunkra, és ismerje meg tevékenységünk részleteit! Amennyiben kérdése van a hagyaték felvásárlást érintően vagy szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, keressen fel minket bizalommal elérhetőségeink egyikén! Hívjon minket a +36-20-310-0243-as telefonszámon vagy írjon nekünk a becsi.galeria@gmail.com e-mail címre, mindenben készséggel állunk rendelkezésére!