A nagy pakolótérrel tervezett gardróbszekrényeket sok ruhához és kis lakáshoz érdemes rendelni.

Szekrény és szekrény között is óriási különbségek lehetnek, de ez nem feltétlenül az árra vonatkozik. Méretben is jelentős különbség van két szekrény között, de ez első látásra nem biztos, hogy egyértelmű.

A kisebb szobák és lakások helykihasználása nehezebb, mert csak annyi bútor fér el, amennyit a rendelkezésre álló négyzetcentiméterek megengednek. Egy gardróbszekrénynek a kis lakásban is jut hely, mert ha jól választ, minden elfér benne. Egy gardróbszekrény mellé már nincs is szükség további bútorokra a ruhatároláshoz. Ezzel is több hely marad más, létfontosságú bútoroknak, amiknek még helyet kell szorítani a kis alapterületen.

Azokat a szekrényeket érdemes a bútor vásárlásnál előnyben részesíteni, amik nagy belső térrel készültek. Ez a nagy belső tér megnyilvánulhat a szekrény méretében vagy a bútor mélységében. Egy szélesebb ruhásszekrény polcaira, fiókjaiba több ruha, kiegészítő fér, mint egy átlagos bútor esetében. A szekrény kisebb méretekkel, de nagyobb mélységgel máris praktikus, helytakarékos bútora lesz a kis alapterületű lakásnak.

Azokban a lakásokban, ahol a gardróbszekrény mérete nem jelent gondot, érdemes olyan modellt választani, ami az egyik fal mentén elhelyezhető, anélkül, hogy útban lenne. A tükörrel kiegészített változatok nagyon ajánlottak, mert a tükör egy kis optikai csalódás kíséretében tágasabbnak tudja mutatni a teret. A tükrös gardróbbal az álló tükör helyét is megspórolja a tulajdonos. A színekből a világosabb tónusok bizonyulnak majd előnyösnek, mert ezek is növelik a teret, legalábbis szemre.

A méretben pont az Ön igényeihez illő gardróbszekrényért csak minket kell felkeresnie és mi rövid időn belül kiszállítjuk Önnek az új bútort az otthonába. A webshopunk a www.butor7.hu webcímen elérhető, az összes, megrendelhető bútorral együtt. Amennyiben kérdése van a termékeinkről vagy a szolgáltatásainkról, a bővebb tájékoztatást igényelje az elérhetőségeink bármelyikén! Írjon nekünk üzenetet az info@butor7.hu email címre, kollégáink rövidesen felveszik Önnek a kapcsolatot!