Hamarosan kisbaba születik a családjukban, így az egyik legfontosabb feladat a tökéletes gyerekszoba kialakítása? Esetleg már gyermekkel él, és szeretné a bútorokat más típusokra lecserélni? Az esztétikus és praktikus, különféle mesefigurás polcok a gyerekszobában nem hiányozhatnak, többféle változat közül rendelheti meg a legmegfelelőbbet.

A gyerekszoba szerves része az otthonnak, ami egyszerre több funkciót lát el. Nagyon fontos, hogy a kicsi jól érezze magát itt, örömmel végezze a különböző feladatokat, és nyugodtan tudjon pihenni. Ennek érdekében elengedhetetlen az alaposan átgondolt berendezés, a különféle bútorok és egyéb eszközök gondos kiválasztása.

A gyerekszoba megtervezése nagy kihívást jelent, összetett feladat, mivel a kicsi folyamatosan növekszik, változnak az igényei. Ebben a helyiségben játszik, alszik, majd tanulni is fog. A biztonsági követelményekre mindig lényeges odafigyelni, minden életkorban fontos a bútorok stabilitása.

A különböző játékok, könyvek, ruhák tárolására alkalmas szekrények és polcok a gyerekszobába többféle változatban kaphatóak. Célszerű a formát, a méreteket, és az alapanyagot, a színeket is figyelembe venni. Ma már beszerezhetőek szebbnél szebb mesefigurás polcok a gyerekszobába, amelyek vidámabbá, barátságosabbá varázsolják a helyiséget.

Lehetőség van természetes anyagú termékek elhelyezésére, kedves és játékos bútor kiegészítők használatára is. A gyermek fejlődésére, közérzetére nagy hatással van, hogy milyen környezetben nő fel, ezért nagyon fontos a kialakításra, a berendezési elemek típusaira, színeire kiemelt figyelmet fordítani.

Könnyen felszerelhető, látványos polcokkal nem okozhat gondot az egyéni elképzelések megvalósítása. A gyermek kedvében is járhat, valamint a különféle kellékek megfelelő tárolása sem okozhat problémát.

Költöztessen vidámságot a gyerekszobába színes, mesefigurás, ugyanakkor praktikus berendezési elemekkel! Válasszon olyan termékeket, amelyek mókás, barátságos hangulatot árasztanak a helyiségben! Különböző megoldásokkal várjuk az Omni Opt Kkt. munkatársaiként, kiváló minőségű anyagokból készült bútorokat kínálunk a célnak megfelelően. Disney, Kiddy’s, és egyéb mesés polcok a gyerekszobába egyaránt beszerezhetőek tőlünk. Informálódjon mindezekről a www.polcmester.hu internetes oldalon, és keressen bennünket a 06-1-2918027-es telefonszámon, vagy a polc@omniopt.hu e-mail címen!