Manapság egyre jobban elterjednek a különleges növények a kertekben, ha nem csupán örökzöldekben gondolkodik valaki. Szeretne olyan fát, ami évszakonként váltogatja a színét? A vöröslevelű juhar ez esetben kiváló választás lehet, ugyanis ez a fa gyönyörű színvilágot tud a kertjébe varázsolni. Tavasszal barnás árnyalatú leveleket bont, nyáron gyönyörű vörös színben pompáznak a levelei, majd ősszel a lombhullatáskor rozsdaszínű lesz. Ez a fa jelzi először az ősz közeledtét a szép színeivel.

vöröslevelű juhar egy remek választás, ugyanis nem túl igényes, bármilyen talajba ültethető, mindegyiket szereti. Maga a fa piramis alakban nő, igencsak gyorsan és már nagyon fiatal csemete korában is gyönyörű lombkoronája van. A vöröslevelű juhar levelei háromszög alakúak és nagyon szépek, ahogyan a fa termése is szépen mutat. Szerencsére egy nagyon könnyedén kezelhető fafajtáról van szó, amit kezdő, illetve gyakorlott kertészeknek, személyeknek is ajánljuk mindezt, hogyha szeretnék a kertjüket valami egyedivel és széppel feldobni.

Amennyiben ön is szeretne a kertjébe egy nem örökzöld cserjét, vagy fát, hanem olyat, ami egyedi, mégis szép és könnyedén kezelhető, akkor erre a vöröslevelű juhar tökéletes választás lehet. Cégünk pedig nagy kínálatban forgalmazza ezen fákat, így mindenki kedves vásárlónk, aki ezt venné meg, meg fogja tudni.

Cégünk, a Tahi Faiskola Kft. nem csupán nagy kínálatban forgalmaz facsemetéket, ezek között pedig megtalálható az egyik most népszerű sikertermékünk a vöröslevelű juhar, amit minden kedves vásárlónknak ajánlunk, mert nagyon könnyedén kezelhető és tartható. Ha szeretne erről, vagy minden más termékünkről, szolgáltatásunkról többet megtudni, akkor ezekről bővebben a www.tahi.hu honlapon olvashat.

Amennyiben a legszebb vöröslevelű juharokat szeretné megvásárolni, akkor a legjobban a mi termékeinkkel jár. Ha pedig kérdése lenne fáinkkal, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban felveheti velünk a kapcsolatot az info@tahi.hu email címen, vagy a 06 26 387 157-s és a 06 26 386 411-es telefonszámok valamelyikén.