3D feszített vásznak, az izgalmas hatású alkotások hordozói

3d-feszitett-vasznak-21okt.jpg

3D feszített vásznak kitűnő minőségben, az Ön által választott változatban, egyenesen a gyártótól! Hobbi festőknek és profi művészeknek egyaránt ajánljuk termékeinket – fedezze fel webáruházunk gazdag kínálatát!

Sokféle technika, és még annál is több alapanyag és eszköz áll rendelkezésére azoknak, akik a festésben találnak hobbira, vagy akár szakmára. A felszerelés egyik legfontosabb része természetesen maga a vászon, ami az alkotás hordozója lesz, annak kiválasztása tehát nagy körültekintést igénylő feladat. Idővel mindenkinél kialakul, hogy mire fest szívesen, de olykor a tapasztalt festők is szívesen kísérleteznek a megszokottól eltérő technikákkal és alapanyagokkal. Ha Ön még nem tudja, milyen előnyöket tartogat a 3D feszített vászon, nálunk jó helyen jár!

Míg régebben díszes keretben kaptak helyet a festmények, addig ma egyre inkább jellemző, hogy elhagyják a keretezést a művészek. Ilyenkor remekül ki lehet használni a vászon oldaléleit is, ahova egy vékony sávban továbbfut az anyag a 3D feszített vásznak esetében. Ezzel a technikával azt a hatást lehet kelteni, mintha a kép kiemelkedne a síkból, ami kifejezetten izgalmassá teszi az alkotást, bármi legyen is a témája. Ahogyan más típusok, természetesen a 3D feszített vásznak is többféle variációban érhetőek el, így némi próbálkozással minden érdeklődő megtalálhatja kedvencét.

Ha a 3D feszített vászon felkeltette érdeklődését, a Ship-Art Festővászon Manufaktúra termékkínálatából máris megrendelheti az Önnek tetsző változatokat! Vásznaink 4 cm vastag vakrámára vannak feszítve, és 6 különböző alapanyagból készülnek, ékekkel vagy nélkülük, számtalan különféle méretben, akár egyedi rendelésre is. Az általunk készített 3D feszített vásznak első osztályúak, amiért a gondosan válogatott alapanyagok és elhivatott szakembereink felelnek.

Tekintse meg választékunkat a vaszon.myshoprenter.hu weboldalon, és ha kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal a +36-30-522-1007-es telefonszámon vagy az info@festovasznak.hu e-mail címen!

Top