A franciaágy otthonok hálószobáiban és szállások hálóiban is nagyszerű választás. Az egyik legkényelmesebb fekhelyen mindenhol jól esik a pihenés.

Ágy utazóknak, turistáknak

A szálláskiadásban szoros a verseny, a belföldi turisták és a külföldi utazók egyaránt szívesen szállnak meg a hazai szállások egyikében. A vendégekért nagy a harc, minél tisztább, komfortosabb és stílusosabb egy szállás, annál többen választják a turisták közül.

A bútorozás sarkalatos kérdése a szálláskiadásnak, mert a kényelmet és a hangulatot is meghatározza. Az ágy pedig különösen fontos a háló bebútorozásához. Egy kényelmetlen ágy keresztül tudja húzni a vendégek számításait és romba tudja dönteni a pihenésre vonatkozó terveket.

A franciaágyak igazi vendégmarasztaló bútorok, éppen ezért minden szállás bebútorozásához ajánljuk ezeket a klasszikus fekhelyeket. Az ágy választékunkban a franciaágyak legnépszerűbb típusai megtalálhatóak. Az igazán kényelmes fekhelyhez a dupla vagy ortopéd szivacsos modelleket érdemes választani, de forgalmazunk rugós, illetve extra rugós ágyakat is.

Ágy, de milyen?

A franciaágyakat nemcsak fekvőfelület alapján tudjuk megkülönböztetni, hanem méret vagy anyaghasználat alapján is. Normál vagy extra méretben is készülnek kétszemélyes ágyak, amiket igénytől függően hotelek, apartmanok, szállások hálószobáiba lehet megrendelni.

A nagy méretű ágyak kiváló választásnak bizonyulnak prémium lakosztályokba vagy a nászutasoknak fenntartott szobákba. Az exkluzív szobákhoz hasonlóan színvonalas berendezés illik, így a hatalmas méretű, elegáns stílusú, minőségi kárpitozású ágy tökéletes választás a helyszínre.

A franciaágyak több változata is kapható a bútor áruházunk kínálatában. Válassza ki azt a bútort, ami az ágyak iránt támasztott igényeinek megfelel! A honlapon az elérhető bútorok kínálatából tudnak válogatni az érdeklődők. A munkatársaink örömmel segítenek a bútor kiválasztásában, csupán kapcsolatba kell lépnie velünk az egyik megadott elérhetőségünkön. Keressen minket bizalommal és leljen rá az új bútorára nálunk! A weboldalunkon, a www.butor7.hu webcímen szerepelnek az elérhetőségünk, írjon nekünk az info@butor7.hu email címre, ha kérdése van az itt kapható termékekről!