Valószínűleg mindenki hallott már az Acer laptopokról, hiszen nagy népszerűségnek örvendenek Magyarországon is, elsősorban utolérhetetlen ár-érték arányuk miatt. Az Acer laptopok az Acer Incorporated nevű tajvani multinacionális vállalat termékei, de a cég számtalan számítástechnikai eszközt gyárt. Termékei minőségét és kedvező árfekvését mi sem bizonyítja jobban, minthogy az Acer a világ harmadik legnagyobb számítógép gyártója az eladások alapján.

Az Acer laptopok palettája igen széles. Kaphatunk egészen kis méretű kijelzővel rendelkező változatokat, közepes teljesítményűeket általános felhasználásra, magasabb kategóriába soroltakat vállalati munkálatokhoz és akár csúcskategóriás ultrabookokat is játékokhoz. Az Acer laptopok előnye, hogy a sokféle változat között mindenki megtalálja a számára ideális változatot, a piacon elérhető egyik legkedvezőbb árfekvés mellett.

Az Acer laptopok nem csak szépek, de okosak is!

Az Acer laptopok ár-érték arányban szinte utolérhetetlenek, hiszen egy bevezető kategóriájú Acer Aspire 3 Intel Celeron Dual Core N3060-as processzorral ellátott laptop, amely 15,6”-os HD monitorral rendelkezik, 4 GB RAM-mal és 500 GB HDD-vel felszerelve, Linux operációs rendszerrel már 74.100 Forintért kapható. Ez pedig irodai munkákra éppen úgy alkalmas, mint otthoni felhasználásra, vagyis például internetezésre, szövegszerkesztésre, filmezésre, zenehallgatásra.

Komolyabb Acer laptopot 100.000 – 150.000 forintért is kaphatunk, amelyekben már szuper gyors SSD meghajtó és Intel I3, I5 vagy AMD Ryzen 3 processzor található, akár 8 GB RAM-mal támogatva, dedikált videokártyával. Ezekkel pedig már akár újabb játékokat is futtathatunk. Az igazi ínyencek pedig a fél millió forintos Acer Predator Helios mellett is dönthetnek, amely i7-9750H processzorral, 16 GB RAM-mal, 512 GB SSD-vel, 1 TB-os HDD-vel és NVIDIA RTX 2060-as videokártyával vannak felszerelve a tökéletes játékélményért.

Az Acer laptopok széles választéka elérhető a www.foramax.hu webáruházban, ahol a Formax Computers Bt. munkatársai készségesen állnak az érdeklődők rendelkezésére! Termékeket érintő kérdéseivel keressen minket bizalommal a +36-20/316-3637-es telefonszámon vagy az info@foramax.hu e-mail címen!