Kalkuláljon megfizethető csónak szállító árakkal, ha tőlünk szeretne rendelni! A csónak megkapja a neki való szállítót, méghozzá teljes körű ügyintézéssel.

A nyári szabadságot sokan szeretik vízparton tölteni vagy mondjuk inkább, hogy a vízen ringatózva. Egy saját csónakkal egészen más élménnyé válik a nyaralás vagy a hétvégi kiruccanás, mint csónak nélkül. A kéklőn ragyogó, zölden csillogó, napfénytől szikrázó vízen horgászással, napozással, csendes ringatózással, aktív evezéssel is lehet tölteni az időt. Ha nem a víz közelében tárolja a hajót a tulajdonos, akkor mindenképpen szükséges lesz csónak szállításhoz egy, a célnak megfelelő szerkezetre.

A szállítás eszköze és módja

A nagyobb csónakok és hajók sajnos nem férnek el egy tetőcsomagtartón, mint a kenuk és kajakok, ezért saját szállító eszközt kell hozzájuk vásárolni. A szállítónak méretben, teherbírásban is igazodnia kell a csónak méreteihez és a súlyához. A szállító precíz megtervezése és legyártása önmagában még csak egy ígéretes alap a csónak biztonságos szállítására. A szállító kezelése is ugyanolyan lényeges a vízi jármű védelme szempontjából.

A stabil rögzítés alapvető előkészületet jelent az út kezdete előtt a vízpart felé. Arra is ügyelni kell, hogy ne legyen túl szoros a rögzítés, különben roppanást, sérülést okozhat a hajótestben. Előfordulhat, hogy a hajó nem kerül azonnal vízre, hanem még egy ideig a szállítón marad. Ebben az esetben lazítani kell a rögzítésen. Elterjedt  csónak tulajdonosok körében, hogy valamilyen puha és UV álló anyaggal bélést készítenek a csónak és a váz közé.

Az idei szezonra egy új csónak szállítót szeretne csináltatni, méghozzá kedvező árban és kitűnő minőségben? Az utánfutókban profik vagyunk, erről Ön is meggyőződhet, ha a honlapunkon, a www.utanfutogyarto.hu webcímen alaposabban is tájékozódik a tevékenységünkről és az eddig elkészült munkáinkról. A Valkai Futó Kft.-hez nyugodtan fordulhat utánfutó gyártás, illetve rendelés ügyében. A bővebb tájékoztatásért forduljon bizalommal a kollégáinkhoz, írjon üzenetet az utanfutogyarto@gmail.com email címre vagy hívjon a 06-20-953-06-63 telefonszámon!