Budapestért nem véletlenül rajonganak a világban és itthon egyaránt, ugyanis a magyar főváros számtalan olyan látványosságot és érdekességet rejt magában, amik egyrészt fontosak a történelem szempontjából, másrészt ritkaságnak számítanak. Ezeket főként különböző buszos és gyalogos túrák keretein belül szokták felfedezni, azonban ezek a lehetőségek nem mindig előnyösek, ugyanis járműről nem lehet testközelből megcsodálni a szépségeket, a gyalogos séták pedig rendkívül fárasztóak tudnak lenni. Ha Ön is kíváncsi a magyar főváros látványosságaira, azonban a felfedezésnek egy másfajta, sokkal szabadabb formáját választaná, vegyen részt segway túrán!

A segway túrák izgalmas, különleges körülményeket biztosítanak a budapesti városnézéshez. A járművekkel a résztvevők testközelből is megszemlélhetik a látványosságokat, történelmi kincseket. A segway túrákon mindenre jut idő, a résztvevők mégsem fognak elfáradni. A járművekkel könnyedén lehet közlekedni a gyalogosok között is, biztonságosak, használatukhoz pár perc alatt hozzá tudnak szokni a program résztvevői. A segway túrának most a tavaszi időszak különösen kedvez: kellemes a hőmérséklet, süt a nap, így a látványosságok mellett a természet ébredését is figyelemmel kísérhetik a résztvevők a fővárosban. A segway túrák tökéletes szabadidős programok tavasszal, a családdal, barátokkal kifejezetten ideális kikapcsolódás a fárasztó munkahét után. Ha vidékről vagy külföldről érkeznek barátok, rokonok, őket is mindenképp érdemes invitálni a segway túrára, egyenesen imádni fogják ezt a városfelfedező programot!

Ha felkeltette az érdeklődését a különleges lehetőség, vegyen részt a Best Way Segway csapata által szervezett segway túrák valamelyikén. Amennyiben bővebb információkra lenne szüksége a túrákról, tekintse meg weboldalunkat, amit a www.bestwaysegway.hu címen ér el! Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-30-962-1812-es számon vagy írjon nekünk a tours@bestwaysegway.hu e-mail címünkre! Velünk felejthetetlen élményben lesz része!