Fleurami növénytartókkal a szobák dekoratív díszeket kapnak!

fleurami-novenytartok.jpg

Fleurami növénytartók stílusos dekorációt alkotnak bármelyik enteriőrben! A növénytartó vagy kaspó nem ismeretlen lakberendezési eszköz. A cserepes növények tartóját hívják így, amibe a növényt kell állítani. A kaspó nem egyenlő a cseréppel, hiszen nem alkalmas arra, hogy a növényt közvetlenül beleültessék. A kaspónak vagy növénytartónak kizárólag dekorációs szerepe van, illetve védelmet is tud adni a növénynek például azzal, hogy stabilan tartja, nem engedi eldőlni mondjuk huzat hatására.

A Fleurami növénytartók az exkluzív kaspók képviselői, amiknek a felhasználásával bármilyen térben stílusos növény dekorációt lehet kialakítani. Egy eredeti Fleurami növénytartó mindent tud, amit egy valóban stílusos növénytartónak tudnia kell. Mik ezek a tulajdonságok? Legyen esztétikus a növénytartó, amibe a növényt helyezni fogjuk, készüljön olyan minőségi anyagból, ami nemcsak dekoratív, hanem strapabíró is, természetesen nem megy tönkre, ha víz éri és könnyen tisztítható is.

A kaspókat a legtöbben úgy választják ki, hogy azok illeszkedjenek a már meglévő enteriőrbe. Ezt az igényt is figyelembe vettük, amikor megalkottuk a növénytartók változatos és gazdag választékát. Többféle méret, sokféle alapanyag és még annál is színesebb forma és stílus választék jellemzi a Fleurami növénytartókat, amik között talál minimalista, elegáns darabot vagy egyenesen műalkotásnak is beillő, természetes anyagból készült kaspót is. Nem kell megelégednie egy hétköznapi, áruházi darabbal, ha szeretné, hogy a berendezés minden részlete stílusos, igényes, ízléses legyen. A nálunk kapható Fleurami növénytartókon mindenkinek megakad a tekintete!

Forduljon bizalommal a Plantart Disznövény és Növénytartó Áruházhoz, ha exkluzív és stílusos, kimagasló színvonalast képviselő növénytartókat szeretne vásárolni! A Fleurami növénytartókról és a többi kollekcióról is egy helyen, a  www.plantart.hu webcímen tud tájékozódni! A kollégáink örömmel válaszolnak minden kérdésére a honlapon szereplő elérhetőségek egyikén, a +36 23 511 720 telefonszámon vagy az aruhaz@plantart.hu email címen!

Top