Különleges, élményekkel teli programot szervezne a tanulói vagy a munkatársai részére? Családjával töltene feledhetetlen pillanatokat vízközelben? Különböző helyszíneken várják több napos szervezett vízitúrákkal, amelyek lehetővé teszik a felhőtlen kikapcsolódást a szabadban.

Csodálatos vízi világ tárul mindenki elé az ország számos területén. Érdemes minél több helyszínt felkeresni, ahol a friss levegőn, a szabadban lehetőség van a felüdülésre, a feltöltődésre. A különböző növények és állatok, a víz, a természet különféle csodálatos oldala segít a mindennapi teendőkről, a fárasztó munkáról megfeledkezni.

Rengeteg eseményt szerveznek a vízpartokon, és nagyszerű ötlet vízitúrákon is részt venni. Felnőttek és gyermekek is találhatnak programokat rövidebb, hosszabb időtartamra. Több napos szervezett vízitúrák interneten keresztül is meg vannak hirdetve, amelyekről érdemes előzetesen tájékozódni.

A Tisza környékén főként érdemes a csoportos eseményekről informálódni. Különböző időpontokban, más-más időtartammal és helyszínen lehet mozogni, szórakozni. Nagyszerű szabadidőtöltés az evezés, amihez a felszerelés biztosítása sem okozhat gondot.

Ha a családtagjaival, a tanuló csoportjával, vagy a kollégáival, a baráti körével keres egyedülálló, élményekkel teli lehetőséget, akkor megéri a több napos szervezett vízitúrák valamelyike mellett dönteni.

Informálódjon a Vidám Delfin Utazási Irodánk által nyújtott lehetőségekről, és válassza ki a leginkább megfelelő programokat! Felnőttek és gyermekek számára egyaránt kiváló, hosszabb és rövidebb túrákkal készülünk.

Egyéni igényektől függően lehet a különlegességekben gazdag események közül választani. Mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb megoldást. A szállásról, az étkezésről, a tervezett programokról, és az árakról is tájékozódhat részletesen a www.vizitura.com weboldalon. Akár kedvezménnyel is elküldheti a jelentkezését online. Felmerülő kérdéseire pedig szívesen válaszolunk a 06-42-443519-es telefonszámon, vagy a vizitura@vidamdelfin.hu e-mail címen.