Szívesen tölti idejét a vízen, szeret újdonságokat, izgalmas sportokat kipróbálni? Kedvet érez a hajózáshoz is, és örömmel sajátítaná el a hajóvezetés ismereteit? Lehetősége van tengeri hajóbérlésre, valamint tengeri jogosítvány megszerzésére, amihez hajóvezetői oktatás keretein belül juthat hozzá.

A vizek közelsége sokunk számára nyújt semmihez sem fogható felüdülést, kikapcsolódást. Változatos módokon fedezhetjük fel magunknak a nyílt víz nyújtotta örömöket. Erre lehetőségünk van többféle vízi eszköz igénybevételével. Ha sétahajózásnál aktívabban szeretnénk részesülni a tengervíz szelídítésből, megtanulhatunk saját magunk is hajót vezetni. Tengeri jogosítványunk megszerzéséért elméleti és gyakorlati oktatáson kell navigációban, rádiózásban, általános hajózási ismeretekben részt vennünk. A tengeri hajóvezetői tanfolyamokon kiválaszthatjuk a nekünk legmegfelelőbb képzési típust. Tengeri jogosítvánnyal, és a szükséges gyakorlat meglétével a későbbiekben akár versenyeken is indulhatunk, így még érdekesebbé és eseménydúsabbá téve a kedvtelést. Minél több időt szánjunk hobbinkra, annál gyakorlottabbak leszünk éles helyzetekben. Az elégséges és biztonságos hajózáshoz további kiegészítő tréningek is rendelkezésre állnak ma már. Amíg pedig nem rendelkezünk saját tulajdonú hajóval, érdemes élnünk a tengeri hajóbérlés lehetőségével.

Jöjjön hozzánk hajót vezetni!Tisztában vagyunk vele, hogy a horvát hajózási oktatási rendszerben a gyakorlat jelentősen háttérbe szorul, ezért igyekszünk pluszszolgáltatást nyújtani annak érdekében, hogy ezen a téren is tapasztalattal rendelkezhessen a hozzánk jelentkező. Manőverezési és navigációs tréningeket indítunk, amelyek során a kényes hajózási műveletekkel, és más fontos részletekkel is megismerkedhet. Háromféle tengeri jogosítvány megszerzésére adunk lehetőséget, amelyek tudnivalóiról részletesen olvashat internetes oldalunkon. Látogasson el a www.sail-ing.hu internetes oldalunkra, és szerezzen részletes információt!

Foglalkozzon komolyabban kedvenc sportjával, és tanuljon meg hajót vezetni minél hamarabb! Jelentkezzen felsőfokú hajóvezetői tanfolyamunkra, majd tartsa kezében tengeri jogosítványát! Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a 06-30-3972919 –es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az office@sail-ing.hu e-mail címünkre!