Osztálykirándulások, táborok és minden egyéb kiskorúakból álló csoport utaztatásánál az egyik legnagyobb nehézséget a megfelelő szállás kiválasztása okozza. Egyszerre kell figyelembe venni, hogy az úti cél ideális legyen a kiránduláshoz, és a szállás is megfelelően legyen kialakítva a gyermekek pihenéséhez. A kialakításon túl az ár-érték arányra is figyelni kell, hogy ne kelljen hatalmas összegeket kifizetni, de értelemszerűen van egy bizonyos minőségi elvárás.

Ha olyan kirándulási helyszínt keres, amely számtalan természeti látványossággal és szabadtéri programmal kecsegtet, válassza az Eger és Mezőkövesd között fekvő Bogácsot! A szállás miatt sem kell aggódnia, ugyanis kényelmes és kedvező árú szállást biztosítunk a KÖKÖLYSZI Gyermeküdülőben! A Bükk hegység lábánál, a Hór- és a Szoros patak völgyében elhelyezkedő Bogács számtalan természeti látnivalóval várja az érdeklődő iskoláscsapatokat. A Bükki Nemzeti Park kiváló helyszín a tanulmányi kiránduláshoz, a Bogácsi Thermálfürdő pedig remek lehetőség a feltöltődésre.

A KÖKÖLYSZI Gyermeküdülő sétatávolságra van a legfontosabb látnivalóktól és szolgáltatóegységektől, miközben már maga az üdülő is számtalan programlehetőséget kínál: ping-pong asztal, tűzrakóhely, játszótér és focipálya. Az üdülőt körbeölelő füves terület és a közös klubhelyiség egyaránt helyszínt biztosít a csoportos foglalkozásoknak. A főépületben összesen 31 diák fér el és maximum 8 kísérő. A KÖKÖLYSZI Gyermeküdülő területén faházak is találhatók, melyek összesen 66 fő elszállásolására alkalmasak. Osztálykirándulások, táborok, erdei iskolák és egyéb rendezvények lebonyolításához rendelkezésére áll a KÖKÖLYSZI Gyermeküdülő!

További információért látogasson el honlapunkra, a www.kokolyszi.hu webcímre, és ismerje meg szolgáltatásaink részleteit! Kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30/964-3626-os telefonszámon, illetve a kokolyszi@kokolyszi.hu e-mail címen, szívesen segítünk!