Legyen szó hatalmas lakodalomról, vagy céges rendezvényről, az ügyfelek azokat a helyszíneket részesítik előnyben, ahol igényesen kialakított hely várja őket és vendégeiket, emellett pedig kedvező feltételekkel vehetik azt igénybe. Ha Ön is ebbe a táborba tartozik, és céges eseményéhez, vagy esküvőjéhez még nem találta meg az ideális rendezvényhelyszínt, ne kutasson tovább, ugyanis a Mermel étterem és Rendezvényterem a tökéletes választás!

A rendezvényhelyszín igényesen kialakított, tágas rendezvényteremmel várja a minőségi szórakozást választókat. A Mermel étterem és Rendezvényteremben garantáltak a felhőtlen pillanatok, köszönhetően az exkluzív és elegáns kialakításának. A vállalkozás nem csak a rendezvényhelyszínt biztosítja, hanem aktívan részt is vesz az adott rendezvény megszervezésében, ugyanis profi szakemberekként sokkal nagyobb rálátásuk van még a legegyszerűbb események előkészítésére is, így a rendezvény napján minden a lehető legnagyobb rendben zajlik le.

A Mermel étterem és Rendezvényterem nem csak a minőségi szórakozást biztosítja, hanem a finom, ínycsiklandó falatokat is, hiszen kifejezetten az eseményhez illő menüsorról gondoskodik. Természetesen ebben az esetben az egyéni igények is előtérbe kerülhetnek, hiszen különleges kívánságok mindig vannak, illetve a vendégek között is lehetnek olyanok, akik ételallergiában szenvednek, rájuk pedig különösen oda kell figyelniük a szervezőknek. A rendezvényhelyszín télen és nyáron is egyaránt alkalmas a jó hangulatú rendezvények lebonyolításához, így Ön évekkel később is emlékezni fog a helyszínen rendezett eseményre!

Tapasztalja meg Ön is a Mermel étterem és Rendezvényterem atmoszféráját, tartsa nálunk lakodalmát, vagy céges rendezvényét! Rendezvényhelyszínünkről és a menükről további információkat honlapunkon találhat, amelyet a www.mermel.hu címen érhet el. Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-30-9872-979-es számon, vagy írjon e-mailt a mermel@mermel.hu címre!