Különleges élményben részesülne, országhatáron belül, mégis a megszokott lakóhelyétől távolabb, autentikus környezetben? Érdeklődik a falusi turizmus iránt, de még nem volt lehetősége közelebbről megismerkedni a jellegzetességeivel? Pusztaprogram keretein belül számos érdekességgel, és egyedülálló szórakozási és kikapcsolódási lehetőségekkel találkozhat. Családjával vagy csapatépítő tréning keretében is különleges látnivalókkal szolgálhat egy valódi tanya felkeresése.

 

Közhely, de a nagyvárosi léttel együtt járó örökös rohanás, és a stresszes életvitel olyan megszokottá vált, hogy csak akkor vesszük észre, milyen zsúfoltak és zajosak a mindennapjaink, ha kiszakadunk a körforgásból hosszabb rövidebb időre. Ehhez a kiszakadáshoz nyújtanak kiváló lehetőséget a pusztaprogramok, amiken részt is vehetünk például egy nyaralás alkalmával, ha egy tanyát veszünk célba. A falusi turizmus a kikapcsolódás, a hagyományőrzés és a tanulás sajátos lehetőségét kínálja, néhányunknak a gyökerekhez való visszatérést, másoknak addig ismeretlen szokások felfedezését. Elutazhatunk családunkkal, barátainkkal, de akár munkatársainknak is meglepetést szerezhetünk. A csapatépítő tréninghez is különleges programokat kínálunk, a falusi turizmus előnyeivel ötvözve, zöld övezetben található tanyánkon, ahol meg lehet ismerkedni az állattartással, a növénytermesztéssel, és a lovaglással is.

 

Országunk hagyományokban bővelkedő helyszínére látogathat, ha Bugacpusztát veszi célba. Budapestről, és más városokból is egyszerűen közelítheti meg pusztánkat, ahol egyedülálló madárvilággal, pusztaprogramokkal, lovaglási lehetőséggel, valamint rendkívüli növényvilággal várjuk. Folyamatosan rendezünk programokat, amelyeken kicsik és nagyok is egyaránt jól érezhetik magukat. Szerezzen bővebb információt mesébe illő tájunkról, és az aktuális eseményekről a www.gedeonfarm.com weboldalunkon!

 

Töltsön el néhány nyugodt napot páratlan környezetben, a falusi turizmus előnyeivel ismerkedve! Induljon útnak családtagjaival, vagy szervezzen csapatépítő tréninget pusztaprogramokkal gazdagított tanyánkra! Tegye fel kérdéseit, és foglaljon szállást elérhetőségeink valamelyikén! Hívjon minket a 06-76-722800 –as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@gedeonfarm.com e-mail címünkre!