A Balaton önmagában is csodálatos tava és vidéke mindig tartogat jól ismert és új élményeket is. Kalandozzon velünk a vízen egy vitorlástúrán!

A Balaton vizének a meghódításához számtalan vízi eszköz sorakozik a tó partja mentén. A kisebb vízi járművekkel inkább a part mentén, rövid távolságokat lehet bejárni. A sup, a csónak vagy a vízibicikli mellett azonban ott van a vitorlás is, ami egyedülálló kalandra hívja az utazókat.

A balatoni hajózás lehetővé teszi azt is, hogy a nyaralók kalandozzanak egy kicsit a tavon és egy egész napot szenteljenek a tó felfedezésére. A vitorlástúra négy, különböző típusát kínáljuk a vitorlázni vágyóknak. Ezek közül a túrák közül mindegyik a Balaton egy szeletét tárja a vitorlázók elé, annak minden szépségével és egyediségével együtt.

A túrák mindegyikében közös, hogy délelőtt indulnak a balatonfüredi kikötőből és oda is érkeznek vissza a délutáni órákban, illetve kora este. A túrák ideje alatt szakítunk pár órát arra is, hogy egy csendes, strandolóktól mentes helyen megmártózzanak a vendégek a tó zöld vizében. A túra jellegétől függően ebédre, vacsorára is van lehetőség a neves vendéglők egyikében.

Tihany és környéke várja, de messzebb is merészkedhet tapasztalt hajóskapitányunk vezetésével, aki elviszi az utasokat a négy égtáj felé. A vitorlázás útvonala a part menti települések és látnivalók sorát tartogatja, nem beszélve a Balaton páratlanul sokszínű vidékéről, csillogó vizéről. Mindezt egy vitorlás szemszögéből tekintheti meg minden utasunk, aki a hajózást választja egyik nap a megszokott strandolás helyett.

A vitorlásaink bármikor készen állnak, ameddig a szezon tart vagy ameddig  egy adott program igénybe vehető. Ajándéknak sem utolsó egy ilyen kiruccanás a tóra. Az aktuális hajós programokról és elérhető vitorlástúrákról többet megtudhat, ha felkeresi a www.setavitorlazas.hu webcímen a honlapunkat. Foglaljon időpontot, érdeklődjön a megadott elérhetőségeinken, a 06-30-499-22-58 telefonszámon, valamint az info@setavitorlazas.hu email címen!