Pihenésre vágyik, és szívesen utazna a következő hetekben egy különleges programot nyújtó helyre, ahol a libából készült ételeket is megkóstolhatja? Érdeklődik a hagyományos rendezvények iránt, ugyanakkor egy szép várost is megtekintene? Soproni szállást választva mindkét célnak eleget tehet, ugyanis novemberben Márton-napi libanapok kerülnek megrendezésre, méghozzá finom borokkal színesítve az eseményt!

Az év szinte minden hónapjában van olyan rendezvény, ami említésre méltó, bárhol tartózkodunk az országban. Novemberben Márton nap alkalmából a Márton-napi libanapok lehetnek ismerősek számunkra. Libából készített ételekkel máskor is találkozhatunk, azonban ilyenkor sokkal szélesebb választékkal várnak bennünket az éttermek. A hagyomány szerint Szent Márton napja jelentette a paraszti év végét, amikor a szolgálók a fizetségük mellé libát is kaptak ajándékba. A liba lakomák mindenütt szokássá váltak, valamint szorosan ide kötődik az újborok fogyasztása is. Érdemes úti célnak kitűznünk egy soproni éttermet, ahol a különféle libából készült ételek kóstolása mellett akár Luka Enikő boraival is megismerkedhetünk!

Különlegesen elkészített libaételekkel várjuk a Vadászkürt étteremben! A közelgő Márton-napi libanapok alkalmából igyekszünk még színesebbé tenni a kiemelkedő napokat, így Luka Enikő boraival gazdagítjuk kínálatunkat. Egyedülálló hangulatú környezetben töltheti szabadidejét, ha soproni éttermünket választja. Amennyiben nálunk maradna több napot, lehetősége van jól felszerelt soproni szállásunkat igénybe venni, így még tökéletesebbé teheti a tervezett kikapcsolódását. Stílusosan berendezett szobáink teljes mértékben biztosítják a nyugodt pihenést. Informálódjon részletesen kedvezményes ajánlatainkról, és tekintse meg étlapunkat is a www.vadaszkurt.hu internetes oldalunkon!

Vegyen részt párjával, családjával, vagy barátaival a Márton-napi libanapokon! Foglalja le soproni szállását szintén nálunk, így minden szempontból kényelemesen töltheti napjait! Bármilyen kérdése merül fel, keressen bennünket a 06-99-314-385-ös telefonszámunkon, vagy az info@vadaszkurt.hu e-mail címünkön!