Amikor nyaralni indulunk a családunk, barátaink társaságában, rengeteg szempontot figyelembe kell venni, szinte annyit, ahányan vagyunk. Mindenki más, éppen ezért az ideális üdülést is másképpen képzeli el. Vannak olyanok, akik csak lazítani szeretnének, hűsölni a szálláson vagy a közvetlen közelében. Mások pedig még a kikapcsolódás alkalmával is szeretnek aktívak maradni, bejárni a környéket, alaposan feltérképezni a programlehetőségeket, és kihasználni a nyaralás minden pillanatát. Mindkét csoport igényeit maradéktalanul kielégíti egy mezőberényi szállás!

A relaxáció kedvelők és az örökmozgók is egyetértenek abban, hogy egy fürdőkomplexum jó választás a nyaralás folyamán. Mindenki megtalálja a neki megfelelő szórakozást, mégis egy helyen van az egész társaság. Mezőberényi szállásunk csupán ötven méterre van a Kálmán Gyógyfürdőtől! Így nem kell az egész napos fürdőzés után sem hatalmas utat megtenni a szállásig, a jegy teljes felhasználási időtartama kihasználható!

Céges rendezvényt, csapatépítőt szervez? Mezőberényi szállásunk 10-100 fős rendezvények lebonyolítására is alkalmas! Akár a szabadban tervezi az eseményt, akár beltéri elfoglaltságot szeretne, hatalmas kertünk és konferenciatermünk a vendégek rendelkezésére áll, garantáltan mindenki jól fogja érezni magát! Műfüves pályák, kerékpározás, grillezési és bográcsozási lehetőségek, klasszikus beltéri és kültéri programok várják az idelátogatókat.

A Piknik Park Kft. által üzemeltetett mezőberényi szállással nem nyúlhat mellé! Természetközeli, jól felszerelt apartmanjaink minden igényt kielégítenek! Tegyen egy virtuális sétát nálunk, ehhez csupán el kell látogatnia weboldalunkra, amit a www.mezoberenyszallas.hu címen érhet el. Foglalással vagy egyéb kérdéssel a mezőberényi szállással kapcsolatban keressen minket bizalommal, a +36 20 931 4041-es telefonszámon, üzeneteit pedig az info@piknik-park.hu e-mail címre várjuk! Reméljük, hogy nemsokára vendégeink között üdvözölhetjük!