Medencetisztító vegyszerek a kristálytiszta vízért

medencetisztito-vegyszerek.jpg

Medencetisztító vegyszerek megbízható minőségben, remek ár-érték arányban kaphatóak webáruházunkban! Nálunk mindent megtalálhat, ami ahhoz kell, hogy a medencevíz kristálytiszta, a fürdőzés pedig élvezetes legyen egész nyáron!

A saját medence rengeteg lehetőséget tartogat, ezeket azonban csak akkor tudjuk maximálisan kihasználni, ha nem hanyagoljuk el a karbantartást. Maga a medencetest is törődést igényel, de talán még ennél is nagyobb jelentősége van a vízkezelésnek, hiszen elsősorban ez felel a kényelmünkért. Alaposan utána kell járnunk a témának és többféle készítményt kell bevetnünk ahhoz, hogy a vízkezelés minden szempontból optimális legyen. A medencetisztító vegyszerek megvásárolhatóak készletben, de külön-külön is, a lényeg, hogy átlássuk, melyik készítmény mire való és hogyan kell használni. Íme, egy rövid áttekintő:

A vízkezelés során a legfontosabb a kémiai egyensúly, vagyis a kémhatás beállítása, amiben a víz pH értéke ad támpontot számunkra. Az ideális pH érték 7,2-7,6 között mozog, ugyanis egy kissé lúgosnak kell lennie ahhoz, hogy ne csípje a szemünket, de nem szabad túlzásba esni, mert a túl magas érték csökkenti a klórozó szerek hatékonyságát. Klórozás mellett általában pH-mínusz granulátumra van szükség, de a medencetisztító vegyszerek vásárlását mindig a saját medencénkhez, illetve annak vizéhez kell igazítanunk. A bevásárlólistánkon ott a helye a szerves klórnak, melynek használatával elpusztíthatjuk a különféle mikroorganizmusokat, amik zavarossá tennék a vizet, illetve akár fertőzést is okozhatnának. A medencevíz optimális szabadklór-tartalma 0,6-1,0 mg literenként, ez az érték az, ami kellően hatékony, ugyanakkor nem káros az egészségünkre. A medencetisztító vegyszerek közé sorolhatjuk ezeken felül az algamentesítőt, melynek használatával megakadályozhatjuk az algásodást, ami akár egyetlen nap alatt elcsúfíthatná a vizet. Végül, de nem utolsó sorban ahhoz, hogy ne legyen zavaros a víz, érdemes pelyhesítőszert alkalmaznunk, ami összegyűjti az apró szennyeződéseket, így azokat meg tudja fogni a szűrő.

Ha Ön még nem szerezte be a vízkezelés nélkülözhetetlen készítményeit, a medencetisztító vegyszerek beszerzését intézze nálunk! Cégünk, a PGPLAST Kft. gazdag kínálattal várja a medencetulajdonosokat, így webáruházunkban Ön is meg fogja találni, amire szüksége van, termékeinket ráadásul kedvező áron vásárolhatja meg. Kattintson a medence.shopping webcímre, ahol bármikor megrendelhetőek a medencetisztító vegyszerek, ha pedig kérdése lenne a témában, várjuk megkeresését a +36-20-513-6797-es telefonszámon és az info@medence.shopping e-mail címen!

Top