A magyar gasztronómia népszerűsége vitathatatlan. Rengeteg ember kedveli a magyar konyhára jellemző ízeket, itthon és külföldön egyaránt. Amikor turisták érkeznek az országba, az itt töltött idő biztosan nem telhet el anélkül, hogy ne látogassanak el egy igazi magyaros étterembe. Ha Ön is vár külföldi vendégeket, vagy kíváncsi, hogy a hungarikumokat hogyan készítik el profi szakácsok, látogassanak el a Kurta Étterembe Kiskőrösön!

A kiskőrösi grill étteremben minden a tipikus magyar ízek körül forog. A vendéglátóhely még azoknak is meglepetést tud okozni, akik kellően jártasak a hungarikumokban. Az ételek pontosan úgy készülnek el, olyan fűszerek és alapanyagok felhasználásával, ahogyan kell egy valódi magyaros fogásnak. A kiskőrösi grill étteremben igazi kulináris utazáson vehetnek részt a vendégek, a kihagyhatatlan magyaros fogásokon kívül különlegességekkel is találkozhatnak, és természetesen az újdonságok is szerepet kapnak. A kiskőrösi grill étteremben minden vendég megtalálja azt az ételt, amit szívesen elfogyasztana. A vendéglátóhely arra is ügyel, hogy a szezonális alapanyagokat is felhasználja az ételekhez, legyen szó bármelyik évszakról, biztosan találkoznak a vendégek az adott időszak jellegzetességeivel is.

A kiskőrösi grill étteremben az ízek mellett a környezet is kiemelt figyelmet kap. A hely rendkívül hangulatos, családias, így, ha valamilyen ünnepi eseményről van szó, például születésnapról, érdemes a jeles napot megünnepelni az étteremben.

Ha felkeltette érdeklődését a Kurta Étterem, és szeretne igazi hungarikumokat kóstolni, látogasson el barátaival vagy a családjával Kiskőrösre! A vendéglátóhely kedvező árakkal, minőségi kiszolgálással vár mindenkit. A kínálatot előzetesen is meg tudja tekinteni a hely weboldalán, amit a www.kurtaetterem.hu címen ér el. Ha kérdései lennének a menüvel vagy a programokkal kapcsolatban, esetleg asztalt szeretne foglalni a kiskőrösi grill étterembe, hívja a 06-78- 414-821-es telefonszámot vagy írjon e-mailt a kurtaetterem@gmail.com címre!